Materiał własny Nie robi super szału pewnie dlatego że nie ma w nim ani jednego kurwa, nie ma żadnych tępych dowcipów typu "wąż w windzie na schodach myje nogi". Po prostu życiowe sytuacje jakie nam na szybko wpadły do głowy i postanowiliśmy nagrać. Jak za suche to na harda hehe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kariery tym filmikiem nie zrobicie
Stetryczały_Skurwiel napisał/a:
Fajną masz dupę. hue hue hue
Być może to nie jest forma wypowiedzi, jakiej chciałem użyć
To jest sadistic także nie wiem teraz czy mówisz o mojej dupie czyli o mojej dupie hue hue czy o mojej żonie!
Patrz jaka ładna sukienka, kupisz mi taką?
-Musisz się bardziej postarać na zmywaku.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
-Musisz się bardziej postarać na zmywaku.
dupy nie urywa, piwo za odwagę ! wystąpić w internetach... fiu fiu
Masz na myśli żebyśmy jakieś efekty dodali? muzyczkę? czy o jakość Ci chodzi? Ten filmik nagraliśmy w najgorszej jakości kamery, żeby się szybko ładował. Następny filmik nagramy w HD. Niedawno kamerkę kupiliśmy i dopiero się uczę edycji itp, w programie który do kamery dostaliśmy HD writer4.0 jak na moje oko to nie jest super zaawansowany. Dzięki w ogóle za jakąś podpowiedź
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów