18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
50 cent
Dominishia • 2014-10-08, 18:15
Son: Dad, can I go to a 50 Cent concert?

Dad: Here's $1, take your sister too.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
sard 2014-10-08, 18:19
Dominishia, do kuchni obiad robić POLSKI, nie angielski, bo jak widać suchy by był po hardcorze.
Zgłoś
baraq 2014-10-08, 18:32 10
@sard

Nie pindol glupot bo zarcik nawet dobry, a swoja droga slyszalem ze faceci co wysylaja kobiety do kuchni nie wiedza co sie z nimi robi w sypialni i cos mi podpowiada ze jestes na to zywym dowodem.

Nie uzywam polskich znakow, bo ich nie mam! Taki system kurwa jego mac!
Zgłoś
Boczza 2014-10-08, 18:42 5
@Up kobieta jest od robienia loda, obiadu i sprzątania. Za wszystkie inne przyjemności zapłacisz kartą master card
Zgłoś
H................R 2014-10-08, 19:06 1
Kurwa wyobrażacie sobie u nas kogoś z ksywą 50 groszy? To nawet nasze żule się więcej cenią i wołają o złotówkę albo dwie.
Zgłoś
ozarimielin 2014-10-08, 19:45
@up zamknijcie mordy
Zgłoś
SamSobieBogiem 2014-10-08, 20:52
@HODOR alwe pisiont to nawet niezła ksywka by była

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
Boczza 2014-10-08, 21:13 5
Kurwa, tak cięzko było przełożyć na polski?

Tato daj mi na koncert 50 centów

Masz tu dolara i zabierz siostrę
Zgłoś
Gebofon 2014-10-08, 21:15 11
Boczza napisał/a:

Tato daj mi na koncert 50 centów

Masz tu dolara i zabierz siostrę

Pierdolnij się w cymbał i wróć do szkoły

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
BorgBorg 2014-10-08, 21:16
No kurwa, myślałem ,że to suchar Bongmana łowiącego kraby na Alasce
Zgłoś
wudun 2014-10-08, 22:55 1
sard napisał/a:

Dominishia, do kuchni obiad robić

Skoro kobietę wysyłasz do gotowania znaczy że nigdy dobrze nie jadłeś

Kobieta może co najwyżej po obiedzie pozmywać (oczywiście na zasadzie ja gotuję ty zmywasz;).

W moim domu gotuję tylko ja i TYLKO ja. Małżonka co najwyżej makaron aldente może ugotować;D
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów