📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
WYPAL0NY napisał/a:
Jukej - zielona wyspa Tuska, czyli kraina mlekiem i miodem płynąca według opowiadań wielu polaczków. Przyjedzie taki polski zarobas po roku i pieprzy farmazony, jakie to wspaniałe zarobki w UK i że odkładał 700 funciaków miesięcznie, a cymbały pracujące w Polsce mu wierzą. Tylko, że po brexicie, jak wywalili polaczków, rumunów i innych zarobasów, to nie ma chętnych do roboty jako kierowca tira, takie chujowe tam płace...
Kurwa, jak ja nie trawie ludzi tego typu. Kolejny zjeb z kompleksem "polaczka". Co to za jakaś zjebana moda nastała.. Chujku, jak Ci głupio być Polakiem, to zmień obywatelstwo, wypierdalaj i skończ pierdolić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów