📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dlaczego tak wiele kobiet w Polsce jara się Grejem skoro podobno ich faceci to demony jebania?
Piwko dałem, ale wkurwia ta reklama orange, bo nie mogę patrzeć na logo tej chujowej i drogiej sieci ;/
Dziwi mnie że tego typu film ma więcej piw niż komentarzy. To jakiś ewenement.
jak nie zmierzch to 50 twarzy geja. No RZYGAM juz tymi filmami i książkami dla modnisio-młodzieży-pseudointeligentów
I to faceci są zboczeńcami? Wyszła książka a teraz film o nie jakim jebace i jego niewolnicy, gdzie przez 90% książki się dymają. Wszystkie kobiety oszalały na punkcie tego "dzieła". Nie mam pytań
Czemu wy się czepiacie że jest reklama? Skoro on poświęca na to tyle czasu (w zasadzie to jego praca) to chyba może na tym zarabiać... Jeżeli pracujecie to idąc waszą logiką też się "sprzedaliście".
kurwa to powinno mieć milion piw, zajebiste
Kupię chętnie fiatunga z 1:18 : ) Będzie mi pasował do 126p w tym samym kolorze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów