📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wina tego, kto zapomnial, ze najpierw się patrzy, pozniej sie idzie.
dlatego po mieście się zapierdala stówką
Ciekawe co na to LatajacyPancernik...
@TATApszemka
Swoja droga , jak jezdze szybciej przez miasto, to mam mniej 'srogich' sytuacji, niz jak jade 40kmh..
Swoja droga , jak jezdze szybciej przez miasto, to mam mniej 'srogich' sytuacji, niz jak jade 40kmh..
Takie to nieprawdopodobne jak to że w niedzielę na obiad będzie rosół...
I ten spot powinien być w TV jedyna słuszna wersja ... Mają rację, mam 100 po mieście i nikogo nie zabiłem. Żadnemu nie udało się wskoczyć pod koła.
ciekawe bo twoje?
Podejście jebanych gimbusów. To, że ktoś jedzie o 50km/h więcej nie zmniejsza prawdopodobieństwa pierdolnięcia w cokolwiek. To może byłoby zabawne gdyby nie fakt, że na tym świecie nie brakuje baranów, którzy pomyślą, że to ma sens
Jak jedziesz 120-160km/h to w 100% skupiasz się na jeździe, patrzysz na drogę i nie dajesz sobie się rozproszyć pierdołami. Jak jedziesz 40-50km/h to nagle okazuje się, że masz przecież w aucie chrupki, a to może smsa napiszesz, gdzieś tam odpalasz fajka czy oglądasz przez okno dupy.
To jedyny plus dla "zapierdalania".
To jedyny plus dla "zapierdalania".
Aż się dziwie, że nikomu nie zajebało w oczy przyśpiesz. Chodzi chyba o przyspieszanie?
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
Aż się dziwie, że nikomu nie zajebało w oczy przyśpiesz. Chodzi chyba o przyspieszanie?
Nie pucuj się tak to poprawna wersja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów