📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Wooohooou podjarany dziadyga trafił z pół metra w arbuz, medal mu! I z pięciu trafił w basen wielkości samochodu, jest taki fajny.. Chciałbym mieć dziadka z pistoletem, mógłbym go zastrzelić..
ZabójczaParówka napisał/a:
Dobrze napisałeś , ale co do dziadka to przynajmniej widać, że pozytywny człowiek. Zamiast zrzędzić i pierdzieć w fotel przed tv robi coś ciekawszego, i najwyraźniej dobrze się bawiWooohooou podjarany dziadyga trafił z pół metra w arbuz, medal mu! I z pięciu trafił w basen wielkości samochodu, jest taki fajny.. Chciałbym mieć dziadka z pistoletem, mógłbym go zastrzelić..
Filmik nr 1 - pozytywnie zakręcony Hickock45.
@foe jakbyś zarabiał 1/4 tyle ile on ma emerytury to też był byś pozytywnym człowiekiem
Pojebane to, jakby strzelał z wiatrówki .22 w arbuzy albo gumowe baseny to by się tak samo rozwalały jak z Magnum...
Dobrze napisałeś , ale co do dziadka to przynajmniej widać, że pozytywny człowiek. Zamiast zrzędzić i pierdzieć w fotel przed tv robi coś ciekawszego, i najwyraźniej dobrze się bawi
Gdybym miał tyle kasy co on bo na biednego nie wygląda) to w jego wieku też bym się tak "bawił" a może nawet lepiej
Ale za to moment ładowania pistoletu jest bardzo przyjemny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów