Ciekawa inwencja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
To jedno zdjęcie zrobiło na mnie wielkie wrażenie...
o w huj jak kulturalnie i elokwentnie po prostu zajebista fotka
o w huj jak kulturalnie i elokwentnie po prostu zajebista fotka
Muza jakby ją mozil grał. Do kitu.
A teraz pomyśl, że pierwsze ofiary Oświęcimia to 600 Rosjan. Tyle co na filmie + 100. Filmik daje jakieś wyobrażenie jaki to tłum.
00:13 - ruchnąłbym
00:33 - ruchnąłbym
00:46 - j/w
... sporo tego nie chce mi się dalej wypisywać
Mógł to sprzedać jakiemuś Canonowi albo Nikonowi, przycięliby w 30 sekund, dodali wzruszającą muzykę, jakieś hasło w stylu photo your life i by sobie zarobił.
tytrydsdf napisał/a:
00:13 - ruchnąłbym
No ten typ w okularach z 00:13 jak widać już na Ciebie czeka (położył się ), ale typa z brodą z 00:33 i ale kolesia w zielonym z 00:46 to za żadne skarby . Gdzie Ty masz oczy ?
Zdjęcie z harrego pottera
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów