Tematu nie było bo fotkę robiłem sam w poprzedni weekend w Karpaczu.
Tematu nie było bo fotkę robiłem sam w poprzedni weekend w Karpaczu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja widziałem jeszcze większych buraków w swoich okolicach. Nie mają ramek z małym napisem tylko wielkie naklejki na bagażnikach...
Dziennie to minimum 2 takich buraków mi pod sklep podjeżdża swoimi passerati w tedeuszu z naklejkami wielkości 35/20cm (na oko mierzone) "KUPIONE Z PROGRAMU 500+"
Masz coś do pastuchów w TDI? ja taki samochód mam i to w najbardziej prestiżowej wersji B5FL a widzę, że Ciebie na niego nie stać i masz ból dupy. Poproszę obrazek maści an ból 4 liter dla tego Pana.
p.s. kto zrozumiał ten się śmieje i nie spina
p.s.2 wypisywanie zakupione z 500+ już się przejadło i jest raczej żałosne.
A ja się wykastrowałem. Jebać dzieci i rządowe dotacje dla hołoty
Mam nadzieję, że prawdę piszesz. w tym społeczeństwie już wystarczy pół-inteligentów i lepiej żebyś się nie rozmnażał.
Kurwa choćby mieć trójkę dzieci to miesięcznie jest to 1000zł. Program trwa ile? półtora roku? Załóżmy że 20 miesięcy. No to wychodzi 20 tysięcy złotych przez prawie dwa lata. Tyle to kosztują felgi z oponami i czujnikami do tej bawarki.
Ale co ty chcesz mnie umoralniać? Mam im co pół roku kupować nowe ajfony, żeby wyrosły z nich konsumpcyjne kmioty!?
I napisał to gość który rozpierdala dodatkowe 1000 zł w kasynie
Z 1k wstydziłbym się tam w ogóle pokazywać.. Cebulowy Król Hazardu, kurwa jego mać.Mam trójkę dzieci, bo chciałem mieć trójkę i stać mnie na trójkę. Dodatkowy 1000 pln przepierdalam w kasynie.
Z 1k wstydziłbym się tam w ogóle pokazywać.. Cebulowy Król Hazardu, kurwa jego mać.
Napisałem:
A ja mam 1000 pln więcej miesięcznie do rozjebania w kasynie
Także chill out. A przychodzą i ze 100 pln się pobawić. Więc się nie wstydź, tylko idź i się pobaw. Idąc pierwszy raz do dobrego kasyna dostaniesz drina gratis
I napisał to gość który rozpierdala dodatkowe 1000 zł w kasynie
No i robię dużo, aby moje dzieciaki były lepsze ode mnie.
Mam trójkę dzieci, bo chciałem mieć trójkę i stać mnie na trójkę. Dodatkowy 1000 pln przepierdalam w kasynie.
Piwko za trójkę dzieci. Może kiedyś też zarucham i doczekam się swoich hehe.
Masz coś do pastuchów w TDI? ja taki samochód mam i to w najbardziej prestiżowej wersji B5FL a widzę, że Ciebie na niego nie stać i masz ból dupy.
Tak sobie to tłumacz jeśli pomaga ci to w życiu.
Noworodek tygodniowo: pampersy 80, mleko 50, słoiczki 30, to już 170/tydz. Chusteczki, mydełka, lekarstwa, ubranka co dwa tygodnie, suplementy diety niepoliczalne...
100 pieluch tygodniowo ?
100 litrów mleka tygodniowo ?
Słoiczki ? A co to kurwa gotować nie umiesz ?
Ja pierdole... ludziom się we łbach poprzewracało.....
A swoją drogą zamawiać na BWM X5 tablicę BMWX5 to trzeba być burakiem do kwadratu...
Czyli być z wafsafki.
Masz coś do pastuchów w TDI? ja taki samochód mam i to w najbardziej prestiżowej wersji B5FL a widzę, że Ciebie na niego nie stać i masz ból dupy.
Pastuch w TDI. Jedyny sluszny wybor prawilnego Polaka. Niemiecka technologia! Nie do zajechania! Wszystko inne sie chowa! Jezdzi tym zlomem i mysli ze jest powazany. Ja pierdole, jaki ten kult wieswagenow wsrod polskiego proletariatu jest zalosny...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów