Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.
Śnieg topnieje jak jest powyżej 0 a tam jest -51 to nawet jak spadło do 15 na minusie to ni chuja mordo.
Walili na oślep, promieniem zamrażającym, bo potrzebowali organizmów do badań, a że tam tak piździ, to zebrali co wpadło w ręce i odlecieli, a ludzie teraz mają rozkminę co się odjebało.
Oczywiście nie mówię o zamarznieciu w takiej pozycji, na to akurat nie ma szansy. Ale o samą śmierć poprzez zamarzniecie nie jest trudno i nie wystarczy biegać żeby sie uchronić.
A na chuj wam śnieg żeby coś zamarzło, pojebani jesteście żeby myśleć że przy -51 nie zamarzniecie, pierw stracicie siły potem staniecie w miejscu i tyle was było. Możecie sobie pobiegać kurwa 5 minut, zobaczymy czy więcej wytrzymacie w jebane -51 stopni.
jesteś głupi, aż siny (pewnie od tego mrozu).
żywy organizm np. pies mógłby tak zamarznąć tylko w zaspie, więc albo ktoś go z niej wydobył, albo to chuja warty filmik. Oczywiście jest jeszcze inne wytłumaczenie:
woda zalała gospodarstwo i zwierzęta zamarzły bardzo szybko. to mogłoby tłumaczyć szczura na grzbiecie psa.
Jednak sądzę, że to fake
jesteś głupi, aż siny (pewnie od tego mrozu).
żywy organizm np. pies mógłby tak zamarznąć tylko w zaspie, więc albo ktoś go z niej wydobył, albo to chuja warty filmik. Oczywiście jest jeszcze inne wytłumaczenie:
woda zalała gospodarstwo i zwierzęta zamarzły bardzo szybko. to mogłoby tłumaczyć szczura na grzbiecie psa.
Jednak sądzę, że to fake
Edytowałem, nie napisałem dokładnie o co mi chodzi, tak czy tak uważam że to fake
Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.
U ciebie to chyba problem z tym myśleniem. Jakby snieg stopniał to i te zwierzęta by odtajały i leżały w kałuży.
U ciebie to chyba problem z tym myśleniem. Jakby snieg stopniał to i te zwierzęta by odtajały i leżały w kałuży.
Ja już doświadczyłem czegoś takiego to wiem o czym piszę. Moje myślenie jest poprawne a Ty mnie obrażasz gimbazo.
Poczytajcie trochę o świecie. Kiedy na rosyjskim czy kazachskim stepie przychodzi tzw. Buran, a temperatura odczuwalna spada poniżej 50 st., to niczym nieosłonięty żywy organizm może zamarznąć na stojąco. Podczas 2 WŚ było wiele takich udokumentowanych przypadków, szczególnie wśród żołnierzy niemieckich.
no wlasnie na stojaco, nie w ruchu. Niby czytasz ale gdzies Ci cos spierdala
Ja już doświadczyłem czegoś takiego to wiem o czym piszę. Moje myślenie jest poprawne a Ty mnie obrażasz gimbazo.
w dalszym ciagu nie wyjasniles dlaczego zwierzeta zamarzly w ruchu, Psy ewidentnie do siebie podchodzily. Nikt nie obraza Cie za to co piszesz tylko ile faktow tu pomijasz byle swoje wklepac
rozkminił ktos tego fejka/niefejka
Jak dla mnie, jakis gnom martwe zwiarzaki poustawiał na srogim mrozie w dziwnych pozycjach i nagrał filmik, że niby tak zamarzły.
Kilkanascie lat temu kot mi zdechł i tez zamarzł, niestety wtedy jeszcze nie byłem uzytkownikiem sadistca, żeby porobić takie filmiki(a postawiony w śniegu wygladał identycznie)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów