📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@~VeIture
celuj w nogi synku-to velture.jedna to kawał drewna-to jest proteza.
dzwoń do zusu że skurwiel ma jeszcze jedną-i nasraj na nóż żeby szybciej mu ją ujebali.
dzwoń do zusu że skurwiel ma jeszcze jedną-i nasraj na nóż żeby szybciej mu ją ujebali.
wunhei napisał/a:
@~VeIture
Kiedyś Vetur się wqrwi, odkręci nogę i jak zapierdoli w ten ..... i inteligentnie wytłumaczy prostaczkowi czemu spłodziła go patologia .
Karuzela śmiechu płacze...
wunhei napisał/a:
@~VeIture
Cholibka, z 25 lat nie słyszałem tego dowcipu
Sadistic 2023 lecimy z tematem
phrontch napisał/a:
byłeś w cyrku? to weź tam chuju zostań
Proncio wszyscy wiedzą dlaczego dodałeś comment w tym temacie
zobaczyłeś haslo 5latek.
Ja pierdole.
Zostań w tej swojej piwnicy dalej z marzeniami o niczym nieskalanej i czystej miłości
Co za wysyp gimbazy i stulejarzy.
Nawet ujebanie własnej szłapy przez velture to temat do wyjebania, można przekleić co najwyżej na FB. A chłop się tak starał.
Kurwa gdzie ten portal zmierza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów