Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to nie powinien być sadol tylko skurwol?
Podczas gdy biały człowiek setki lat temu już potrafił przepłynąć ocean, napierdalał się na armaty i muszkiety, potrafił przyjechać do Afryki, nałapać murzynków i wywieźć ich na inny kontynent, żeby wszystko za niego robiły.
Jednak to prawda, biali, żółci i czarni różnią się inteligencją.
Tyle w temacie czarnuchów
A ja życzę skurwielom których śmieszą takie rzeczy aby utknęli w jakiejś szczelinie i zdechli śmiercią głodową Sadol sadolem, czarny humor czarnym humorem, ale to to jest jak dla mnie wyzbycie się jakichkolwiek ludzkich odruchów. Zezwierzęcenie, chociaż tu się waham, w końcu niektóre zwierzętan np. słonie czują empatię.
Po prostu wyjdź
W tym momencie chyba sam siebie najlepiej okresliles... niczego infantylnego w mojej wypowiedzi nie widzialem.
Dobra juz dobra..
Mi tylko chodzilo o to, ze dziecko nie jest niczemu winne..
tyle w temacie bo widze "hejt mode" niektorym sie wlaczyl.
A ja życzę skurwielom których śmieszą takie rzeczy aby utknęli w jakiejś szczelinie i zdechli śmiercią głodową Sadol sadolem, czarny humor czarnym humorem, ale to to jest jak dla mnie wyzbycie się jakichkolwiek ludzkich odruchów. Zezwierzęcenie, chociaż tu się waham, w końcu niektóre zwierzętan np. słonie czują empatię.
Tell me more!
A co do afro amerykanów.. no nie ma problemu, zdarzają się pewnie normalne rodziny. Facet pracuje, kobieta pracuje, wychowywują dzieci, kultura itd.. A nie te jebane małpy, które tylko by chciały portfel zajebać.
Teraz w wiadomościach mówią, że jakiś ochroniarz zastrzelił 17 letniego murzyna, który był na strzeżonym przez niego terenie, co więcej, ochroniarz w sądzie zeznawał, że murzyn go zaatakował, więc się bronił. Sąd go uniewinnił, więc czarnuchy i niggas-lovers powyłazili na ulice i robią protesty, że ochroniarzowi powinni dożywocie wlepać, dlaczego? Bo zabił czarnego, gdyby zabił białego sprawa przeszła by bez echa. Jak czarny - to już nie że kradnie, tylko było to morderstwo na tle rasistowskim - ich argumenty.
Oto co się dzieje teraz w Stanach, panowie, czarni są nietykalni. Okradnie cię taki, zabijesz go, to ci powie żeś rasista, i weź tu nie bądź rasistą.
A chodzi konkretnie o sprawę George'a Zimmermana
A dlaczego w Afryce nie mają kibli?
Bo z głodu jeszcze nikt się nie zesrał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów