18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zjem.cie.92 2013-07-14, 22:07 25
i to jest sadol brawo kolego, zimne dla ciebie.
Zgłoś
Ghostface 2013-07-15, 0:39 6
Pewnie każdy zna, ale napiszę:
Dlaczego murzyni w afryce mają takie wielkie brzuchy? Od opierdalania się.
Zgłoś
j................9 2013-07-15, 1:23 26
zalosne... rozumiem sadol sadolem.. ale beka z zaglodzonych dzieci.. chyba Was pojebalo z deka ?? mam nadzieje, ze kiedys to Wam zabraknie czego wlozyc do gara...
Zgłoś
anger 2013-07-15, 8:20 60
jacek899 napisał/a:

zalosne... rozumiem sadol sadolem.. ale beka z zaglodzonych dzieci.. chyba Was pojebalo z deka ?? mam nadzieje, ze kiedys to Wam zabraknie czego wlozyc do gara...

Najważniejsze, że Tobie nie zabraknie wkładania do ust
Zgłoś
~tip.top 2013-07-15, 8:26 36
Ghostface napisał/a:

Pewnie każdy zna, ale napiszę:
Dlaczego murzyni w afryce mają takie wielkie brzuchy? Od opierdalania się.

Dlaczego mają takie duże brzuszki i chude rączki?
bo dużo jedzą i mało robią
Zgłoś
chudy179 2013-07-15, 11:37 1
To nie jest kurwa śmieszne...
Zgłoś
~tip.top 2013-07-15, 11:53 32
chudy179 napisał/a:

To co powiesz na to?

Zgłoś
FrasQs 2013-07-15, 12:37 5
Razem ponad kilo
Zgłoś
WalkingStephen 2013-07-15, 12:50 16
Jak was gorszą takie obrazki to czego wy na sadolu szukacie? Przez takich ludzi ten portal się w kwejka przemienia gdzie głównym priorytetem są piwka. Nie podoba się to jest masa innych stron gdzie wrzuca się śmieszne filmiki i obrazki.
Zgłoś
ritu4l 2013-07-15, 12:54 21
jacek899 napisał/a:

chudy179 napisał/a:

Zamknijcie kurwa mordy, to jest portal z humorem sadystycznym więc jak się nie podoba to won na kwejka oglądać obrazki z pedałami w fullcapach, jebani sezonowcy

Żarty z brudasów, którzy sami stanowią przyczynę swojego niedorozwoju, jak najbardziej na czasie.
Zgłoś
josscelin 2013-07-15, 13:03
A mnie to nie bawi ale smuci.., zwierze zwierzęciem, ale krwa nie bawi mnie ich cierpienie
Zgłoś
~tip.top 2013-07-15, 13:06 19
jacek899 napisał/a:

Nie ma pożywienia to trzeba spierdalać... to jest tak oczywiste, że nawet zwierzęta to rozumieją i w poszukiwaniu pożywienia potrafią się przemieszczać. Skoro ci siedzą na dupach gdzieś gdzie nie ma żarcia to sami się na ten głód skazują
Zgłoś
KebabRemover 2013-07-15, 13:06 8
Nie rozumiem tych co piszą, że nie śmieszne, że pojebane itp, przecież krzywda dziecku się nie dzieje, czy wygląda jakby jego brzuszek był niezadowolony?

A na poważnie, jak to jest, że czarni byli pierwszymi ludźmi na ziemi, Afryka była kolebką ludzkości, a oni po tylu tysiącach lat nie potrafią sobie podprowadzić wody i prądu pod każdą wioskę, ani zapolować na jedzenie/posiać jakieś owoce, warzywa, założyć hodowlę bydła itd.? Podczas gdy biały człowiek setki lat temu już potrafił przepłynąć ocean, napierdalał się na armaty i muszkiety, potrafił przyjechać do Afryki, nałapać murzynków i wywieźć ich na inny kontynent, żeby wszystko za niego robiły.
Jednak to prawda, biali, żółci i czarni różnią się inteligencją.
Zgłoś
Ryuk 2013-07-15, 13:09 4
Jakie wygłodniałe? Popatrzcie na ich brzuszki pełne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem