18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
6 and pregnant
Swirussss • 2013-07-14, 21:25
Najnowszy hit MTV "6 & Pregnant"

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
zjem.cie.92 2013-07-14, 22:07 25
i to jest sadol brawo kolego, zimne dla ciebie.
Zgłoś
Ghostface 2013-07-15, 0:39 6
Pewnie każdy zna, ale napiszę:
Dlaczego murzyni w afryce mają takie wielkie brzuchy? Od opierdalania się.
Zgłoś
jacek899 2013-07-15, 1:23 26
zalosne... rozumiem sadol sadolem.. ale beka z zaglodzonych dzieci.. chyba Was pojebalo z deka ?? mam nadzieje, ze kiedys to Wam zabraknie czego wlozyc do gara...
Zgłoś
anger 2013-07-15, 8:20 60
jacek899 napisał/a:

zalosne... rozumiem sadol sadolem.. ale beka z zaglodzonych dzieci.. chyba Was pojebalo z deka ?? mam nadzieje, ze kiedys to Wam zabraknie czego wlozyc do gara...

Najważniejsze, że Tobie nie zabraknie wkładania do ust
Zgłoś
~tip.top 2013-07-15, 8:26 36
Ghostface napisał/a:

Pewnie każdy zna, ale napiszę:
Dlaczego murzyni w afryce mają takie wielkie brzuchy? Od opierdalania się.

Dlaczego mają takie duże brzuszki i chude rączki?
bo dużo jedzą i mało robią

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
chudy179 2013-07-15, 11:37 1
To nie jest kurwa śmieszne...
Zgłoś
~tip.top 2013-07-15, 11:53 32
chudy179 napisał/a:

To co powiesz na to?

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
FrasQs 2013-07-15, 12:37 5
Razem ponad kilo
Zgłoś
WalkingStephen 2013-07-15, 12:50 16
Jak was gorszą takie obrazki to czego wy na sadolu szukacie? Przez takich ludzi ten portal się w kwejka przemienia gdzie głównym priorytetem są piwka. Nie podoba się to jest masa innych stron gdzie wrzuca się śmieszne filmiki i obrazki.
Zgłoś
ritu4l 2013-07-15, 12:54 21
jacek899 napisał/a:

chudy179 napisał/a:

Zamknijcie kurwa mordy, to jest portal z humorem sadystycznym więc jak się nie podoba to won na kwejka oglądać obrazki z pedałami w fullcapach, jebani sezonowcy

Żarty z brudasów, którzy sami stanowią przyczynę swojego niedorozwoju, jak najbardziej na czasie.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
josscelin 2013-07-15, 13:03
A mnie to nie bawi ale smuci.., zwierze zwierzęciem, ale krwa nie bawi mnie ich cierpienie
Zgłoś
~tip.top 2013-07-15, 13:06 19
jacek899 napisał/a:

Nie ma pożywienia to trzeba spierdalać... to jest tak oczywiste, że nawet zwierzęta to rozumieją i w poszukiwaniu pożywienia potrafią się przemieszczać. Skoro ci siedzą na dupach gdzieś gdzie nie ma żarcia to sami się na ten głód skazują

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
KebabRemover 2013-07-15, 13:06 8
Nie rozumiem tych co piszą, że nie śmieszne, że pojebane itp, przecież krzywda dziecku się nie dzieje, czy wygląda jakby jego brzuszek był niezadowolony?

A na poważnie, jak to jest, że czarni byli pierwszymi ludźmi na ziemi, Afryka była kolebką ludzkości, a oni po tylu tysiącach lat nie potrafią sobie podprowadzić wody i prądu pod każdą wioskę, ani zapolować na jedzenie/posiać jakieś owoce, warzywa, założyć hodowlę bydła itd.? Podczas gdy biały człowiek setki lat temu już potrafił przepłynąć ocean, napierdalał się na armaty i muszkiety, potrafił przyjechać do Afryki, nałapać murzynków i wywieźć ich na inny kontynent, żeby wszystko za niego robiły.
Jednak to prawda, biali, żółci i czarni różnią się inteligencją.
Zgłoś
Ryuk 2013-07-15, 13:09 4
Jakie wygłodniałe? Popatrzcie na ich brzuszki pełne

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów