18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
6-letni sadol w tramwaju
BrunerOvned • 2011-11-19, 9:11
Jadę tramwajem do przedszkola z 6-letnim synem. Młody - jak to dzieciak - pyta o znaczenie znaków naklejonych na szybie (poszło o miejsce dla chorego i dla rodzica z dzieckiem). Wytłumaczyłem co i jak.
Traf chciał, że na miejscu dla chorych siedział młody dresik, pałeczka na łyso, kapturek itp. Młody skomentował gościa ze znawstwem w głosie:
- Nie widać, żeby miał coś chorego, pewnie idiota, bo to też kalectwo.

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
bloodwar 2011-11-19, 9:53 69
... a kierowca się zatrzymał i kazał mu wypierdalać a ludzie w tramwaju jeszcze przez trzy przystanki bili mu brawo?

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
AlekBe 2011-11-19, 10:20 2
Pewnie dresik był po chemioterapij wracał do domu, dlatego pałeczka na łyso ogolona
Zgłoś
B................o 2011-11-19, 17:46
hmmm... mi tam włosy na chuju nie rosną, ale jak lubi to niech goli.
Zgłoś
Earth 2011-11-20, 1:32 2
Fajnie jest widzieć, czy ktoś z kapturem na głowie jest łysy?

Smoki też widzisz czasami?
Zgłoś
OFF 2011-11-20, 1:42 4
Earth napisał/a:

Hmm..a Ty myślisz czasami,czy Ci się tylko wydaje? Może autor miał napisać jeszcze,że dres zdjął w pewnym momencie kaptur ,albo że może było widać bo nie miał tak go w chuj naciągniętego na nos czy chuj wie gdzie i opisać czy miał może dres z czterema paskami ,a może bez?

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
iceman_ 2011-11-20, 1:43 2
won mi z takim gównem z tej strony
Zgłoś
BrunerOvned 2011-11-20, 2:42
iceman_ napisał/a:

won mi z takim gównem z tej strony

No nie mów, że tą samą linią jeździsz!

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
iceman_ 2011-11-20, 12:33
BrunerOvned napisał/a:

No nie mów, że tą samą linią jeździsz!

dobra, dobra pośmialiśmy się...

a teraz wracaj na demoty
Zgłoś
julo69 2011-11-20, 14:26
6-latki to już chyba do przedszkola nie chodzą
Zgłoś
adamba 2011-11-20, 14:50 1
NIe lubię takich zarozumiałych dzieciaków. Drechol powinien mu spuścić pedagogiczny wpierdol jak stary nie potrafi nauczyć kultury.
Zgłoś
BrunerOvned 2011-11-20, 14:58
julo69 napisał/a:

6-latki to już chyba do przedszkola nie chodzą

Ten rocznik jeszcze może

adamba napisał/a:

NIe lubię takich zarozumiałych dzieciaków. Drechol powinien mu spuścić pedagogiczny wpierdol jak stary nie potrafi nauczyć kultury.

Po pierwsze: ulica i podwórko same uczą, nie masz na to wpływu chyba że bachora zamkniesz w domu przed tv. Po drugie: będziesz miał swoje dzieci, to je będziesz napier*alał zgodnie ze swoim zasadami W sumie to sadolskie, napier*lić sześciolatkowi
Szacun jednakowoż!

Zgłoś
quarenas 2011-11-20, 16:29
na bank dresik się popłakał zaczerwienił i sam wyszedł na kolejnym przystanku
Zgłoś
wykurwiam 2011-11-21, 16:16
bloodwar napisał/a:

... a kierowca się zatrzymał i kazał mu wypierdalać a ludzie w tramwaju jeszcze przez trzy przystanki bili mu brawo?

A kto powiedział, że to była prawdziwa historia? Przestań ten Klan oglądać.
Zgłoś
BrunerOvned 2011-11-27, 4:23
Earth napisał/a:

A czy ja napisałem, że kaptur był na głowie? Weź się ogarnij, bo zaraz pójdziesz do kąta klęczeć na grochu!

Co ty palisz?

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów