📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Słaby bait, od 1933 do 1939 roku mogło parę mln. przybyć, a sam holokaust zaczął się jakoś chyba w 1942 r. , od zakończenia wojny do 1948 r. też mogło trochę przybyć. Nie wiem czy podczas II WŚ zginęło 6 mln. (musiałbym się zapoznać z badaniami które potwierdzają tę liczbę), ale w obozach koncentracyjnych Niemcy (nie Polacy) mordowali nawet po kilkaset tyś. osób, w tym w większości Żydów. To jest akurat fakt.
Heliar napisał/a:
...to już 100 tyś. .
Jak mnie wpieniają analfabreci, którzy piszą tyś, - zamiast tys. albo tysięcy.
Jak będziesz tak robił, to zobaczysz, Kobra z Bonzo shakują ci płyte główną !
U mnie w mieście jest Majdanek,od dziecka tam się szwedaliśmy godzinami.Ile to ja razy widziałem jak wycieczka z Izraela robi sobie piknik w cieniu krematorium.
A że nie ładnie by szalet był przy takim miejscu to żydy szczali pod scianą.
To samo na kirkucie,niby święte miejsce ale nie jak się siku chce.
A że nie ładnie by szalet był przy takim miejscu to żydy szczali pod scianą.
To samo na kirkucie,niby święte miejsce ale nie jak się siku chce.
Jeżeli dobrze pamiętam, to czasie 2wojny zginęło prawie 6 milionów Polaków. Żyd się chyba nie liczył. Łącznych ofiar wojny na świecie było z 10 razy tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów