Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zresztą te dane są jakieś lipne, bo o ile pamiętam, tego gówna w Polsce przed wojną było 3mln a po to już 100 tyś. Tylko zagadką jest jak tu zwieźli kolejne 3 mln żeby ich utylizować.
Jest jeszcze opcja, że po wojnie jak im izrael stworzyli, to nagle wyskoczyło z ukrycia kilka mln.
Okres piętnastu, lat trochę na pewno się ich namnożyło.
Zresztą te dane są jakieś lipne, bo o ile pamiętam, tego gówna w Polsce przed wojną było 3mln a po to już 100 tyś. Tylko zagadką jest jak tu zwieźli kolejne 3 mln żeby ich utylizować.
Jest jeszcze opcja, że po tym jak im izrael stworzyli po wojnie, to nagle wyskoczyło z ukrycia kilka mln.
Znasz termin "przechrzty"? Każdy mądry i mający hajs żyd w PL się kurwa ochrzcił od razu po wybuchu wojny. Stąd spadek z 3mln.
Podobnie jak potem po "przechrztach" zaczął się pojawiać termin "ochrzczony scyzorykiem" na przechrztów.
Okres piętnastu, lat trochę na pewno się ich namnożyło.
Jest jeszcze opcja, że po wojnie jak im izrael stworzyli, to nagle wyskoczyło z ukrycia kilka mln.
A na przełomie lat 80 i 90-tych, gdy rozpadał się Sowietskij Sajuz przybyło jeszcze z milion. Pewien Izraelczyk (co prawda, uprzedzony do tych ruskich niby-Żydów) powiedział mi, że żydowskie papiery można sobie było w ZSRR za odpowiednią sumę kupić. Rząd Izraela przymykał oko, bo emigrowało mnóstwo wykształconych, którzy w Izraelu byli potrzebni. Tak potrzebni, że specjalnie dla nich zmieniono definicję Żyda, który miał tzw. Prawo Do Powrotu, czyli osiedlenia w Izraelu: wystarczyło mieć jednego żydowskiego dziadka lub babcię, a nie matkę, jak poprzednio.
No i kwestia wyznania: wielu Żydów (szczególnie tych ruskich) nie wyznawało judaizmu, a czasem się do tego nie przyznawali, w zależności od politycznej sytuacji.
Wniosek z tego taki, że Żydów nie da się policzyć i wszelkie takie statystyki można sobie wsadzić w dupę.
a.. i są jeszcze kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyka..
A co zostało, wygnali komuniści.
Jeśli nie wiadomo, skąd te dane i jak ich policzono, to nic nie wiadomo. Więc chuja warte.
A na przełomie lat 80 i 90-tych, gdy rozpadał się Sowietskij Sajuz przybyło jeszcze z milion. Pewien Izraelczyk (co prawda, uprzedzony do tych ruskich niby-Żydów) powiedział mi, że żydowskie papiery można sobie było w ZSRR za odpowiednią sumę kupić. Rząd Izraela przymykał oko, bo emigrowało mnóstwo wykształconych, którzy w Izraelu byli potrzebni. Tak potrzebni, że specjalnie dla nich zmieniono definicję Żyda, który miał tzw. Prawo Do Powrotu, czyli osiedlenia w Izraelu: wystarczyło mieć jednego żydowskiego dziadka lub babcię, a nie matkę, jak poprzednio.
No i kwestia wyznania: wielu Żydów (szczególnie tych ruskich) nie wyznawało judaizmu, a czasem się do tego nie przyznawali, w zależności od politycznej sytuacji.
Wniosek z tego taki, że Żydów nie da się policzyć i wszelkie takie statystyki można sobie wsadzić w dupę.
Piwerko za ten głos z RIGCZem.
Dziś wystarczy pokazać głombom kawałek wykresu/tabeli, bez skali, jednostek, metodologii i źródeł i w ciagu 24h masz nową teorię spiskową za która niejeden da się powiesić.
W lesie przygarnęła ja wataha wilków i ona żyła z tymi wilkami przez pół roku... .
Gdzie ty żyjesz, ludziu? Autorka już dawno to zdementowała, powiedziała że sama to wymyśliła, żeby osiągnąć popularność. Reszta co napisałe/aś to bzdety i szkoda to komentować. W Auschwitz zginęło 6 mln ludzi, a czy to Żydzi, czy Polacy, cyganie itd. to nie ma żadnego znaczenia. Wyjdź do ludzi i skończ pierdolić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów