📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myślę, że nawet na sadola to jest za ostre.
Cytując klasyka: to ty chyba pedał jesteś, bo kutasa widzisz.
1. Mam kubek termiczny.
2. Mam zmywak "druciak", pilnuje, żeby nie przypalić.
3. Mam osełkę.
4. Mam pastę do zębów.
5. Rybki mi nie skaczą po meblach.
6. Nie kradnę.
A folię alu używam do gotowania kurwa jego mać!
3. Mam osełkę.
4. Mam pastę do zębów.
6. Nie kradnę.
up
Gotujesz folię?
Gotujesz folię?
rai87 napisał/a:
1. Mam kubek termiczny.
3. Mam osełkę.
4. Mam pastę do zębów.
6. Nie kradnę.
7. Mam stwierdzone niedojebanie mózgowe proszę o wyrozumiałość
Współczuje Ci.
pinkie222 napisał/a:
up
Gotujesz folię?
Pomiędzy stwierdzeniem "folii używam do gotowania", a "gotuję folię" chyba jest różnica. Jeżeli jej nie dostrzegasz to przykro mi. A jeżeli nie wiesz, że można używać folii do gotowana to podejrzyj czasami mamę jak coś w kuchni robi. Podpowiem, nie tylko zawija ci nią kanapki do szkoły.
bit123 napisał/a:
Współczuje Ci.
Czemu w cytacie dopisujesz coś czego nie napisałem? Bawisz się w TVN?
Folia "mniej ostra" od gąbki drucianej... Kurwa, co za niedojeb. Mógłby się przynajmniej przygotować, a nie pierdolić takie farmazony...
Nie dość że nie lubię 5 sposobów na, to tu jeszcze tu jest marna podróba tego.
Kurwa. Gostek chciał się podzielić jakąś wiedzą, a tu jadą po nim jak po folii aluminiowej...
Gdybyś nie miał dykcji 15 latka i maniery prezentera mango tv, wszystko byłoby ok.
Takie ciekawostki są fajne, ale w tej formie, bardziej irytują, niż ciekawią.
Takie ciekawostki są fajne, ale w tej formie, bardziej irytują, niż ciekawią.
Ja pier..
1. ok ale folia ma 2 strony i trzeba owinąć błyszczącą do wewnątrz bo tak się izoluje za pomocą folii.
2. debilizm - smacznego przy następnym gotowaniu bo ścierasz aluminium i zostawiasz na ściankach garnka
Reszta chuj wie ale kurwa serio coś takiego na sadisticu i jeszcze zbiera piwa? Może wam wrzucić jeszcze poradnik szydełkowania?
1. ok ale folia ma 2 strony i trzeba owinąć błyszczącą do wewnątrz bo tak się izoluje za pomocą folii.
2. debilizm - smacznego przy następnym gotowaniu bo ścierasz aluminium i zostawiasz na ściankach garnka
Reszta chuj wie ale kurwa serio coś takiego na sadisticu i jeszcze zbiera piwa? Może wam wrzucić jeszcze poradnik szydełkowania?
@bit123
Pocisk elegancki, do TVN'ów Cię porównują... ja bym usunął konto, bo nawet jak jadą po starej, to tak nie boli. Bit123 aka Durczok, pisjoł
Pocisk elegancki, do TVN'ów Cię porównują... ja bym usunął konto, bo nawet jak jadą po starej, to tak nie boli. Bit123 aka Durczok, pisjoł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów