📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
60 cups of coffee, or Sixty Cups of Coffee. (!!!)
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Fake, Fry w Futuramie wypił 100 i nie dość że żył dalej to jeszcze "spowalniał czas".
lierox90 napisał/a:
Fake, Fry w Futuramie wypił 100 i nie dość że żył dalej to jeszcze "spowalniał czas".
Chyba całkowicie go zatrzymał, ale tak tylko się czepiam
to masz chujowe zdanie
ja jako kierowca z własnego doświadczenia wiem zagotuj coca cole i zalej nia kawe jak wytrzymasz takich 60 idziesz na hard . Noc gwarantowana nie przespana nie ma mowy o spiochu .. i na chu.... red bull ....
Śmiertelna dawka to około 250 filiżanek wypitych w 4 godziny. Powodzenia.
Kiedyś z kumplem zaparzyliśmy około 2/3 paczki (standardowe 250g) kawy w jednym dzbanku i wypiliśmy to gówno. Na szczęście po 10 min od ostatniej filiżanki pożygałem się. Kumpel pojechał do domu i tam się zespawał po czym dostał jakiejś zapaści czy coś. Obeszło się na szczęście bez pogotowia. Ja także wróciłem na chatę. Po drodze myślałem, że mi serce wybuchnie, ale na szczęście do domu wróciłem cały i zdrowy. Z kawą nie ma żartów.
Czytał Tomasz Knapik.
Czytał Tomasz Knapik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów