Napad na sklep ze świecidełkami w New Jersey- jakaś grupa czarnuchów w 60s zawinęła podobno fantów za bańkę .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akcja jak z GTA online widać aktualizacja napady doszła już do Indii
Sprowadzałem swego mustanga z nim dzerzi
ciekawe czy mają obezpieczenie , za kazdym kiedy wrzucony jest taki filmik, nagle nie ma tu żadnego lewaka popierającego to murzyńskie ścierwo XD kocham
Ryglowanie drzwi przyciskiem alarmowym, błyskawicznie opuszczana roleta itp, to co - za drogie?
Przecież widać że to grupa mokotowska tyle że zarządzana przez cofi anala i adidasa bebe.
baronturbina napisał/a:
Ale mieć taki sklep bez ochrony czy zabezpieczeń. Sami są sobie winni i chuj.
Jaka ochrona pomoże w przypadku ataku 6 czy 8 gości z bronią w ręku? Prywatna, kurwa armia? Widziałeś kiedyś więcej niż 2 ochroniarzy w takim sklepie?
URAGE napisał/a:
Jaka ochrona pomoże w przypadku ataku 6 czy 8 gości z bronią w ręku? Prywatna, kurwa armia? Widziałeś kiedyś więcej niż 2 ochroniarzy w takim sklepie?
A choćby nawet taka w postaci pancernych drzwi i szkła w witrynach. Kamera przed wejściem i zanim by otwarli obarczyli by całe stado przy ścianie.
Ja pierdolę, ale nieudolne małpy... Żeby tam chociaż jakaś ochrona była albo jakieś zabezpieczenia. A małpy wleciały, pobrały w popłochu co się dało i uciekły jakby ktoś strzelał.
Poza tym, co się dziwić jak tam właśnie żadnych zabezpieczeń, alarmów, podwójnych drzwi, normalne zwykłe gabloty - dziwne to bardzo.
Poza tym, co się dziwić jak tam właśnie żadnych zabezpieczeń, alarmów, podwójnych drzwi, normalne zwykłe gabloty - dziwne to bardzo.
Spokojnie z biegiem czasu sami się wystrzelają bo będzie za duży podział
ubezpieczone wiec sie nawet cieszą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów