Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szybie i sprawne zakupy, jak na czarnuchów... Zazwyczaj jakiś cymbał się sam postrzeli w trakcie.
Później ich złapali zasnęli w kradzionym samochodzie.
Ale mieć taki sklep bez ochrony czy zabezpieczeń. Sami są sobie winni i chuj.
Powinni miec most zwodzony, a za nim liny, po ktorych klient w bialy dzien sie wdrapuje do tego zamku. Natomiast na jego zapleczu - oddzial najemnikow, ktory skutecznie odeprze szarze stada malp.
W ochronce pracujesz?
Powinni miec most zwodzony, a za nim liny, po ktorych klient w bialy dzien sie wdrapuje do tego zamku. Natomiast na jego zapleczu - oddzial najemnikow, ktory skutecznie odeprze szarze stada malp.
W ochronce pracujesz?
Bez wymaganego minimum zabezpieczeń żadna ubezpieczalnia nie wypłaci im hajsu.
W ochronce pracujesz?
I pole minowe do tego. Nie pracuje w ochronce:-)
Nie pracuje w ochronce:-)
Nie wiesz, co tracisz. Taki, na przykład Trynkiewicz, może tylko pomarzyć o takiej robocie.
Szybie i sprawne zakupy, jak na czarnuchów... Zazwyczaj jakiś cymbał się sam postrzeli w trakcie.
przy podziale łupów zaczną do siebie strzelać, także nie próbuj nam wmawiać że się rozwijają
Nie wiesz, co tracisz. Taki, na przykład Trynkiewicz, może tylko pomarzyć o takiej robocie.
Marze żeby łazić po pasażu handlowym przez 12h
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów