Oferta dla sadoli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oferta dla sadoli
GeorgeHarvey1 napisał/a:
promo video vol.2
Mam nadzieję, że nie będzie już promo video vol.3.
Ci pajace z "614 Carloss" są co najmniej śmieszni.
Suckday napisał/a:
Mam nadzieję, że nie będzie już promo video vol.3.
Ci pajace z "614 Carloss" są co najmniej śmieszni.
Boli że vol.1 było kurwa. Ten gringo na początku mogł by w Tele Asie brać udział. Joanna Carlos.
Pierdole już bym wolał mieszkać na Białorusi niż w Meksyku boliwi czy Ekwadorze
Przecież wszyscy już dawno skończyli w dole z wapnem, więc pierdolę taką ofertę.
silwerbalk napisał/a:
Pierdole już bym wolał mieszkać na Białorusi niż w Meksyku boliwi czy Ekwadorze
A co ty masz do: Meksyku, Boliwii czy Ekwadoru?
Jeszcze powinien byc epilog jak im członkowie konkurencyjnego kartelu łby ucinają maczatami
Maja kasę to się bawią.
Kat-men-Du napisał/a:
Maja kasę to się bawią.
krótko
Poza tym normalny człowiek nie jest w stanie zabijać innych, czy niszczyć im życia w inny sposób. Tam duża grupa musi chodzić ciągle naćpana. Raz zdrowie podupada dość szybko, dwa nie doczekasz pogorszenia zdrowia po silnych narkotykach.
Jeszcze jest jedna sprawa:) To przecież tylko filmik, radosna piosenka, tańce:) W rzeczywistości żyją w ciągłym strachu, raz mogą trafić do pierdla, życie ze szczurami, najgorsze żarcie, albo strach przed konkurencją, tortury, a na końcu ucięta głowa. Z resztą tam nawet w więzieniu jest konkurencja, poza tym takich strażnicy często torturują, nie mają życia:)
Chociaż ja piszę tylko z własnej perspektywy:) W tych krajach prawie wszyscy mają grupę krwi 0, wszystkie inne pojawiły się później, np. ludzie z grupą krwi B są bardzo strachliwi, lękliwi, dlatego faworyzuje się tych z 0, bo są niemal nieustraszeni, więc nie wiem nawet czy potrzebują narkotyków)
koreabiomed.com/news/articleView.html?idxno=2053
Chyba nie trzeba pisać że ludzie z 0 są najpiękniejsi, inteligentni etc. Niestety inne grupy to jakieś mieszańce. Ja sam mam B i zazdroszczę tym z 0. Ogólnie mają więcej testosteronu, DHT, są nieustraszeni, odważni, pewni siebie, skrajni ekstrawertycy., bardzo sympatyczni, lubiani przez innych. Nie mają przysłowiowego kołka w dupie.
Up linki do badań
Tylko ncbi, profesjonalne z hipotezą i jej obrona, podwójna ślepa próba a nie taki szit jak linkujesz /behawioralne
Może to już wstęp do eugeniki 2.0 jakiś fajansiarz od szczepionek tu reklamuje
Tylko ncbi, profesjonalne z hipotezą i jej obrona, podwójna ślepa próba a nie taki szit jak linkujesz /behawioralne
Może to już wstęp do eugeniki 2.0 jakiś fajansiarz od szczepionek tu reklamuje
Później wpadają czołgi i śmigłowce szturmowe, po zabawie.
mar173 napisał/a:
Chyba nie trzeba pisać że ludzie z 0 są najpiękniejsi, inteligentni etc. Niestety inne grupy to jakieś mieszańce. Ja sam mam B i zazdroszczę tym z 0. Ogólnie mają więcej testosteronu, DHT, są nieustraszeni, odważni, pewni siebie, skrajni ekstrawertycy., bardzo sympatyczni, lubiani przez innych. Nie mają przysłowiowego kołka w dupie.
A jak się znajdzie dwie osoby z grupy A i dwie z B i ustawi odpowiednio w szeregu ABBA to zaczynają śpiewać przeboje z lat 80.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów