📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie to, żeby podczas omawiania 3. wstawili właśnie takie same wiadomości dla podświadomości odbiorców, o jakich mówili w tym właśnie punkcie, a mianowicie sugerowali nam min. "share & subscribe".
Ciekawe, czy to trafiło do Nas Sadoli w taki właśnie sposób
Ciekawe, czy to trafiło do Nas Sadoli w taki właśnie sposób
plastuf napisał/a:
trzeba było się uczyć głąbie , a poza tym słowa są na miarę gimbazypo co wrzucać po polsku, przecież wszyscy znają angielski na poziomie eksperta!
Znam język angielski, ale... do kurwy nędzy, jesteśmy w Polsce, tutaj obowiązuje język polski, do chuja. Rozumiem, że nie wszystko się da przetłumaczyć, no ale kurwa, skąd ta pojebana moda na angielski? Szpanowanie umiejętnością posługiwania się innym językiem? To czemu, kurwa, po rosyjsku nikt nic nie wrzuca?
grey_warden napisał/a:
Znam język angielski, ale... do kurwy nędzy, jesteśmy w Polsce, tutaj obowiązuje język polski, do chuja. Rozumiem, że nie wszystko się da przetłumaczyć, no ale kurwa, skąd ta pojebana moda na angielski? Szpanowanie umiejętnością posługiwania się innym językiem? To czemu, kurwa, po rosyjsku nikt nic nie wrzuca?
Nikt mówisz? Widziałeś wstawki z Mr. Freeman'em albo Nu, pogodi ?
@up
Jak to nie? Na kompilacjach z wypadków często po rosyjsku napierdalają.
Gdzieś wyżej przed chwilą oglądałem jak koleś robi pompki bez rąk, też po rosyjsku napierdalali.
Co Ty pierdolisz, że nikt nic po rosyjsku nie wrzuca
Jak to nie? Na kompilacjach z wypadków często po rosyjsku napierdalają.
Gdzieś wyżej przed chwilą oglądałem jak koleś robi pompki bez rąk, też po rosyjsku napierdalali.
Co Ty pierdolisz, że nikt nic po rosyjsku nie wrzuca
Któryś tu mówił o dendrytach odwracalności, coś... Masz i czytaj zanim się wypowiesz: scholar.google.pl/scholar?hl=pl&q=alcohol+brain+damage&btnG=&lr=
Nie chodzi mi o filmiki, gdzie 'pojawia się' język rosyjski, tylko takie, w których to główna treść jest przekazywana w tymże pięknym języku I nie tylko filmiki, ale też inne treści.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów