📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alkohol to normalna trucizna dla organizmu. Trzeba byc inteligentnym, zeby nie pic. Ale jak widac, malo jest inteligentow w polszy.
po co wrzucać po polsku, przecież wszyscy znają angielski na poziomie eksperta!
@Gharotief
Bla, bla, bla,
Polszy, cebulactwo, katole. Katole, polacy cebulacy, Polaczki. Hmm a w tej kolejności już było? Cebula, Polszy, Katol? hmmm.
Szanuj ojczyznę, bo z jej łona pochodzisz! To jak z matką, kocha się ją i szanuje bezwzględnie!
Bla, bla, bla,
Polszy, cebulactwo, katole. Katole, polacy cebulacy, Polaczki. Hmm a w tej kolejności już było? Cebula, Polszy, Katol? hmmm.
Szanuj ojczyznę, bo z jej łona pochodzisz! To jak z matką, kocha się ją i szanuje bezwzględnie!
@ap
Hahaha, rozbawiles mnie mlociszku. hahaha, dobra poprawa humoru!
Prawda musi zostac powiedziana i ja nie boje sie jej powiedziec. A polsza to wstyd, jak najdalej od tych ludzi i katolstwa... Jak najdalej! <tutaj pluje>
PS. Z matka sie nie odzywam juz ponad pol roku, ni slowem. Zasady czlowieczku, zasady i prawda obiektywna.
Hahaha, rozbawiles mnie mlociszku. hahaha, dobra poprawa humoru!
Prawda musi zostac powiedziana i ja nie boje sie jej powiedziec. A polsza to wstyd, jak najdalej od tych ludzi i katolstwa... Jak najdalej! <tutaj pluje>
PS. Z matka sie nie odzywam juz ponad pol roku, ni slowem. Zasady czlowieczku, zasady i prawda obiektywna.
Najsmutniejsze jest to, że spora część społeczeństwa (między innymi część użytkowników sadola) sprawia wrażenie, że nie potrafi we właściwy sposób korzystać z tego organu.
Gharotief napisał/a:
Chuj mnie to,na miejscu twojej starej też bym się do cb nie odzywał
@up nie karm trolla; gość w każdym poście musi coś o katolach zaznaczyć - albo troll, albo choroba psychiczna. Albo gimbaza która nowe słówko poznała. Raczej to ostatnie sądząc po profilu (vide post o steamie hehe).
@Gharotief
Jak się w tej "polszy" nie podoba to wypierdalaj do siebie, do Izraela! Nikt Cię tu na siłę nie trzyma i nikt nie będzie za Tobą płakać.
Jak się w tej "polszy" nie podoba to wypierdalaj do siebie, do Izraela! Nikt Cię tu na siłę nie trzyma i nikt nie będzie za Tobą płakać.
sorrki ale ten film to jedno wielkie gunwo, tak każdy wykorzystuje wszystkie części mózgu bo każda część odpowiada za inne rzeczy, ale nie wykrzystujemy ich w 100%. Poza tym alkohol jest trucizną i zabija komórki nie tylko szare ale jednak jest szkodliwy. Muzyka klasyczna w nie powodują że jesteś mądrzejszy to prawda, muzyka i to każda uaktywnia obie półkule. Dodatkowo lewa półkula mózgu odpowiada za myślenie logiczne czyli na przykład za rozumienie i wykorzystywanie nauk ścisłych a prawa za myślenie bardziej twórcze czyli muzyka, sztuka etc. używamy obu ale nie w równym stopniu więc można twierdzenie że każdy używa obu półkul w równym stopniu jest błędne. Mógłbym przytoczyć inne przykłady ale mi sie nie chce.
@Gharotief
Sosnowiec.. i wszystko jasne.
Sosnowiec.. i wszystko jasne.
@Kaccu
Po 1 to w filmie nie jest powiedziane że każdy używa obu półkul jednocześnie i w równym stopniu
Po 2 alkohol nie niszczy szarych komórek ale uszkadze dendrydy czyli wypustki neuronów , ale ten proces jest odwracalny
inne części twojej wypowiedzi to bełkot albo powtórzenie informacji z filmu
Po 1 to w filmie nie jest powiedziane że każdy używa obu półkul jednocześnie i w równym stopniu
Po 2 alkohol nie niszczy szarych komórek ale uszkadze dendrydy czyli wypustki neuronów , ale ten proces jest odwracalny
inne części twojej wypowiedzi to bełkot albo powtórzenie informacji z filmu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów