18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Robster 2011-05-14, 18:33
Może ignorant ze mnie, ale nie podoba mi się. Kadry powycinane z różnych filmów, połączone w całość i dodana muzyka.
Zgłoś
astaf 2011-05-14, 19:52
Hiromitsu Agatsama- Yuudachi- muzyka:] Jakby ktoś był zainteresowany

I chyba nie filmik ale to teledysk do tego utworu.

Poprawcie jak się mylę.
Zgłoś
Osełedec 2011-05-14, 20:00
@up, AgatsUma. Z resztą masz rację.
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2011-05-14, 20:12
Ciekawe. Szkoda tylko, że dziś większość ludzi bezcenny czas, jak ma od losu poświęca na fapowanie.

Fortes soli, fortiores una.
Zgłoś
X................8 2011-05-14, 23:15
W dupie byłem, gówno widziałem.

Bez sensu wrzucać jakieś wycinki majac pokazac historie swiata
Zgłoś
Przegub 2011-05-15, 6:49
chaos absolutny i wcale nie przedstawia takie przekroju lat
Zgłoś
Godwinek 2011-05-15, 9:28 2
ni chuja tu historii swiata... predzej rozwoj czlowieka, wiec gratuluje autorowi doboru slow

i powiedz mi jeszcze autorze, z jakiego slownika korzystales, uzupelniajac tagi w swym temacie? a dokladnie chodzi mi o slowo (az mnie lamie w krzyzu ze musze to kurwa napisac) "rozwUj"
Zgłoś
k................k 2011-05-15, 12:05
oby się nie okazało że umrze przy porodzie
Zgłoś
browarnik 2011-05-15, 12:41
tak powstał Chocapic...
Zgłoś
icac 2011-05-15, 15:29
I jakie 7 mld lat?! Świat - z tego co się orientuję - jest datowany na ok. 4,6 mld lat. A to już spora różnica.
Zgłoś
_AdA_ 2011-05-15, 18:06
coś mi się ten czas nieproporcjonalny wydaje...
Zgłoś
Reos 2011-05-15, 18:56 1
ale że takie kamery wtedy już mieli...

Zgłoś
Harry Pojeb 2011-05-15, 19:44
Taki z tego morał na chuj robić bachora...
Zgłoś
Azazel 2011-05-15, 20:43
Może też chuja tam wiem, ale gdyby porównać dzieje ziemi do ciąży to człowiek pojawił się kilka/kilkanaście godzin przed porodem...

Chuck Norris jeździ lodziarką...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów