Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
69 i gotowanie.
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sisteragent napisał/a:
good for you, zdarzaja sie takie cuda
erniii, ja nie zaprzeczam, ale wkurwiaja mnie goscie ktorzy chwala sie ze sa zajebisci w gotowaniu, a jednak twierdza ze baby maja to robic. skoro wam nie smakuje to po chuj wpierdalacie?
Tu Ci przyznam racje, jest takich bardzo duzo np moj kochany ojciec =d peace
Iksu napisał/a:
Zdefiniuj pojęcie "mieć udany seks".
Nie z Tobą.
erniii, chodzi o to, że Twój ociec potrafi zaspokoic oralnie, tak?
Iksu napisał/a:
Kobieta nie musi być zadowolona, ważne żeby obiad był i żebym sobie potem poruchał. No niestety ale te cudowne czasy już przeminęły. Nasi nieroztropni dziadkowie wpuścili kobiety z kuchni do salonu i teraz morde drą jak im coś nie pasuje.
Mam nadzieję, ze nigdy Cię nie spotkam.
Iksu napisał/a:
Może kiedyś zrozumiesz, że gdy kobieta jest zaspokojona to potrafi się odwdzięczyć, i nie trzeba nawet o to prosić
żebym sobie potem poruchał
Wilczex napisał/a:
Iksu napisał/a:
Zdefiniuj pojęcie "mieć udany seks".
Nie z Tobą.
mistrzyni ciętej riposty
a tak wogóle- uprawiajmy seks i jedzmy jak najlepiej
to tyle z mojej strony
Reporterek, może kiedyś zrozumiesz, że kobieta i mężczyzna mogą się jednocześnie zadowolić nawzajem.
Agaliarept,rozumiem i właśnie o to miałem na myśli
sisteragent napisał/a:
no nie byłbym taki pewnyMysle ze kobity z 69 problemu nie maja. Obsluga penisa jest tak prosta ze mala bania
luki24, a co, miales problem z obsluga penisa?
Czegoś tu brakuje... A naprawić kran, albo gniazdko? Ha
OK, mozemy rozwinac temat
pierwsze 4 rzeczy zatem mamy 69,gotowanie, naprawa kranu, naprawa gniazda
5. intelekt na jakimkolwiek poziomie wykraczajacym poza pieluchy!
(mezczyzna dorasta do 5 roku zycia, potem juz tylko rosnie)
pierwsze 4 rzeczy zatem mamy 69,gotowanie, naprawa kranu, naprawa gniazda
5. intelekt na jakimkolwiek poziomie wykraczajacym poza pieluchy!
(mezczyzna dorasta do 5 roku zycia, potem juz tylko rosnie)
to jeszcze wyczucie chwili: musi być zabawny, musi byc powazny kiedy trzeba. Facet też powinien być przystojny... o zarobkach nie wspomne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów