Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
72 lat AK
jokero42 • 2014-02-14, 23:14
Jak wielu z nas wie, 72 lata temu 14 lutego 1942r. Związek Walki Zbrojnej został przemianowany na Armie Krajową. Z tej okazji szkoła pod tym patronem uczciła pamięć w sposób za który należy się spory szacunek.

Wszyscy obecni na apelu, uczniowie podstawówki oraz nauczyciele mieli na sobie jednakowe koszulki z wizerunkiem Inki,czyli Danuty Siedzikówny, 17-letniej sanitariuszki skazanej na śmierć przez rozstrzelanie.

Cześć i chwała Bohaterom!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wolfik990 2014-02-15, 1:42 2
malinovyNR napisał/a:

za to ja Tobie życzę żeby ci chuj w noc poślubną nie stanął.

A ja tobie życzę żeby stanął chuj twojej drugiej połówki

Mówcie co chcecie ale ja nigdy bym nie chciał swojego wizerunku po smierci na koszulce A potem na allegro koszulki takie będą i będą sadole kurwa chodzić.
Zgłoś
MauełuszTe 2014-02-15, 1:49 30
Zgłoś
chlop 2014-02-15, 1:51 2
i co z tego te pedały i lezbiki kurwy jebane nie nieszanujący tego ale chcą żeby szanować ich nauczcie się szacunku aby go mieć
Zgłoś
modyf 2014-02-15, 1:52 2
@up nom, będą na allegro i będą chodzić. I będą propagować. Szczerze, chciałbym żeby jak najwięcej chodziło - raczej nie założą nie wiedząc kto to. Ty pewnie wolałbyś żeby chodzili w Hannie Montanie czy może motyw tęczy byłby bardziej odpowiedni? Fajny pomysł, a że Tobie się nie podoba - masz prawo.
Zgłoś
wolfik990 2014-02-15, 2:06 1
@up
Uważam, że wizerunek bohatera nie powinien służyć jako zarobek.
Zgłoś
hidziak18 2014-02-15, 2:09 6
"Niósł pod swym mundurem żołnierz słowa ojca
Nigdy nie ustawaj, będzie jeszcze Polska!"
Cześć i chwała Bohaterom!
Zgłoś
MauełuszTe 2014-02-15, 2:11
@up czyli obrazka z Janem Pawłem II też sobie nie mogę kupić?
przestań pierdolić
Zgłoś
Dzichader 2014-02-15, 2:14
Inka Polskim Che Gejwarą bez komunistycznej otoczki.
Zgłoś
wolfik990 2014-02-15, 2:28 3
nie no kurwa przegrałem życie

allegro.pl/inka-1928-1946-koszulka-damska-roz-s-wks-slask-i3716031395.html
fonoszop.pl/odzieZiakcesoria/pannywykletekoszulkainka/koszulkaZolnierz...
allegro.pl/koszulka-patriotyczna-inka-roz-s-i3750614529.html

MauełuszTe napisał/a:

przestań pierdolić

Jesteś idealnym przykładem idiotyzmu pospolitego polandus
Zwróć uwagę co pisałem na początku zdania:

UWAŻAM, że
Mówcie co chcecie ale JA
JA BYM nie chciał gdybym
Gdzieś w mojej wypowiedzi zabroniłem Ci kupić czegokolwiek?
Możesz sobie nawet z Kaczyńskim kupić.

s1.ifotos.pl/img/t-shirt1-_hxxanhn.jpg
masz
Zgłoś
d................s 2014-02-15, 2:32 1
Black Snake napisał/a:

Nienawidzę Niemców, ale Polaków jeszcze bardziej. Wygraliśmy wojnę i co? I GÓWNO! Kocham ten kraj bo jest częścią mnie, ale nigdy za niego życia nie oddam. Moi pradziadkowie oddawali i co? Teraz żyję w biedzie. Ciężko zarobione pieniądze muszę oddawać pierdolonym nierobom, złodziejom w sejmie i senacie. Jakbym był na miejscu moich przodków i wiedział jak będzie wyglądała przyszłość to bez wahania przeszedłbym na stronę szwabów. "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Marszałek J. Piłsudski.

Czym jest naród, jeśli nie ludźmi? Przeszłością? Terenem? Niewidzialną ideą? Odnoszę wrażenie, że patrioci nie wiedzą co kochają - wszak najgłośniej krzyczą na tych, o innych światopoglądach a narodowości wspólnej...

I jeszcze jeden bolesny fakt - skoro ludzie mający takie same szanse w punkcie wyjścia jak ty, są w stanie zarabiać w Polsce powyżej 5k, 10k i więcej, oznacza to po prostu, że nie Polska jest taka i owaka, tylko ty masz mniejsze zdolności od niektórych, albo po prostu nie masz zbyt dużo determinacji do działania. Ale to już jest ulubiony polski sport: narzekać jaki to świat jest chujowy, leżąc jednocześnie na kanapie przed telewizorem...

Ale jeśli sam nie umiesz, ja ci pomogę: gdybyś znał trzy lub więcej języków obcych, mógłbyś spokojnie znaleźć prace za 3 k +. Czas nauki jednego języka, pod warunkiem, że przeznaczy się godzinę - dwie dziennie, to około 6 miesięcy, co daje w sumie półtora - dwa lata...
Zgłoś
Blezzer 2014-02-15, 3:02 1
@up, uwierz, że nie każdy ma czas na naukę 3 języków, gdy musi zapierdalać na chleb oraz z wiedzą, że po drugiej stronie Odry za mycie kibli starym esesmanom dostanie za miesiąc tyle co tu za pół roku harówki.

Na szczęście ja nie boję się pracować za 1500/mc, robić zawód i zdobywać doświadczenie, bo wiem, że w życiu nic łatwo nie przychodzi.
Zgłoś
babubabu89 2014-02-15, 4:56 2
@up jak bym znał 3 języki obce to w każdym zachodnim kraju zarabiał bym nie 3k a 6k i nie złoty a ojro.
Zgłoś
Garrone 2014-02-15, 7:26 2
trampolina napisał/a:

Jebani rebelianci!
Po wojnie AK nie było niczym więcej niż powstańczym motłochem napadającym na wsie i rabującym ichnie dobra.

Kurwa nie zdzierżę...
Zgłoś
gerst 2014-02-15, 8:23 1
MauełuszTe napisał/a:

przestań pierdolić

A co Jan Paweł II takiego zrobił, poza tym, że był papieżem i był z Polski? Poproszę konkrety, a nie "Obalił komunę", "zrobił bardzo dużo, jesteś głupim chujem i nie powinieneś być Polakiem, jeśli nie wiesz" etc.

Przestańcie płakać, że gość skrytykował AK, bo każdy ma prawo do własnego zdania, dla Was każdy, kto nie trzepie pod symbolem Polski Walczącej i nie ma wytatuowanego na piersi Orzełka, a na ramieniu husarza jest lewakiem i nie powinien być Polakiem? Może jak przestaniecie się skupiać, jaki to nie jest rozmówca, będziecie w stanie podjąć sensowną dyskusję z użyciem argumentów, ale to tylko taka moja sugestia.

I dlaczego z Sadola zrobiło się forum dla narodowców i innych "prawdziwych patriotów"?
Zgłoś
trampolina 2014-02-15, 9:02 1
Jan Paweł II chował i chronił "swoich" pedofili kościelnych. Miał dobre znajomości z komunistami z Ameryki Południowej i walił w dupę tę całą religię katolicką, nie wspomnę o przekrętach banku watykańskiego za jego kadencji (i innych papieży też). A jest hołubiony jak Bóg niemalże w tym syfiastym, zaropiałym kraju zwanym Polską
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem