Nienawidzę Niemców, ale Polaków jeszcze bardziej. Wygraliśmy wojnę i co? I GÓWNO! Kocham ten kraj bo jest częścią mnie, ale nigdy za niego życia nie oddam. Moi pradziadkowie oddawali i co? Teraz żyję w biedzie. Ciężko zarobione pieniądze muszę oddawać pierdolonym nierobom, złodziejom w sejmie i senacie. Jakbym był na miejscu moich przodków i wiedział jak będzie wyglądała przyszłość to bez wahania przeszedłbym na stronę szwabów. "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Marszałek J. Piłsudski.
@down - nie będzie dobrze przez kurwy myślące, że tacy jak ja są złem. Niby was więcej - widać w wypowiedziach, komentarzach na forach i ankietach. A kto wygrywa? Kurwy chcące dostać się do koryta. Wniosek? Albo jesteście debilami, albo nie macie praw wyborczych (gimbusy). Ja mam zamiar dobrze żyć, zapewnić mojej rodzinie dostatek i wychować dzieci na dobrych, dbających o środowisko patriotów. W tym kraju to jest niestety niemożliwe (chyba, że będę kradł i rujnował rodziny takie jakimi chcę się stać). Nie zależy mi na poparciu bo zazwyczaj idioci mają większe jak widać po naszym państwie. Polska była wspaniałym krajem z piękną historią. Tylko właśnie była... Ma dużo plusów i zawszę będę ją kochał, ale chcę żyć na poziomie. Mieć samochód, dom, dzieci. A nie gruchota, mieszkanie w familoku i rodzinę ledwo wiążącą koniec z końcem. Zdarzyło się już pracować ciężko po kilkanaście godzin dziennie, mimo że się uczę, ale pieniądze nie były dobre, a złodzieje na stołkach mają kilkadziesiąt tysięcy złotych za to by co chwila dawać jakieś afery typu Trynkiewicz, Smoleńsk, czy Waśniewska. Sorry - odpadam. Mam dość tego złodziejstwa i biedy.