Smacznego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
miałem to samo :p sobie myślę że coś z ilością jest nie halo, aczkolwiek po obejrzeniu filmiku zrozumiałem przekaz
Ale trzeba być debilem żeby double backflipa nazwać 720 i do tego wrzucić filmik który jest co chwila na sadolu od roku
Nie "720" tylko "double" jak coś.
A filmik ładny, pierdolnoł zacnie
A filmik ładny, pierdolnoł zacnie
Po chuj smacznego ? A no po to, że jak jakiś debil zapyta się "po chuj?" to żeby Ci ten chuj smakował
Nie spadły mu buty, więc żyje.
Odnośnie tego "720" w tytule, to filmik wstawiałem na szybko i zostawiłem oryginalny tytuł z YT, więc bez spin
Ty udajesz czy na serio nie rozumiesz? To na pewno nie jest skierowane do Ciebie, więc..., a z resztą, kiedyś może zrozumiesz...
Marxe napisał/a:
pytanie do wstawiającego: po chuj w opisie "smacznego" ?
Ty udajesz czy na serio nie rozumiesz? To na pewno nie jest skierowane do Ciebie, więc..., a z resztą, kiedyś może zrozumiesz...
Ładnie pierdolnął :/
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów