Najlepsze ujęcia z Rajdu Polski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:28
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie, ale zapierdalają. I to są wyścigi dla ludzi z jajami ze stali, a nie ta pizdowata Formuła 1
Jeden już taki był, z pizdowatej F1, i nie dał rady... niejaki R.K
Podziwiam ich, trzeba mieć na prawdę duże umiejętności i wielkie jaja a formuła 1 to ciota i chuj
Najszybszy sport samochodowy.
A ja sie zawsze zastanawiam kto jest bardziej szczęśliwy. Kierowca, że dojechał do mety, czy kibic, że przeżył cały rajd stojąc kurwa na zakręcie.
A ja sie zawsze zastanawiam kto jest bardziej szczęśliwy. Kierowca, że dojechał do mety, czy kibic, że przeżył cały rajd stojąc kurwa na zakręcie.
Podobno odwołali jakiś OS, bo plebs bez szkoły stał na trasie
ja w Colinie mc realy na maksymalnym asystencie dohamowania tak nie śmigałem...
Ja jebie, ale zapierdalają. I to są wyścigi dla ludzi z jajami ze stali, a nie ta pizdowata Formuła 1
To są rajdy, a pizdowata Formuła 1 to wyścigi.
PS. Taką rajdówką bez problemu byś ruszył, bolidem niekoniecznie. Idź na gokarty, ręce będą Cię boleć bardziej niż od całodziennego trzepania do kobiet sadola. Ciekawe czy wyjdziesz na pizdeczkę?
Relacja z minionej rundy Wrc która miała miejsce w naszym kraju..... zapraszam do polubienia mojego kanału na youtube
mateo91g napisał/a:
No to żeś dojebał panie Obstawiam że nie dałbyś rady zrobić jednego pełnego okrążenia toru w bolidzie F1 tak jak zresztą większość przeciętnych kierowców.Zobacz sobie jak męczył się Hammond w bolidzie Renault w jednym ze starszych odcinków Top Gear.
igorektgk napisał/a:
No to żeś dojebał panie Obstawiam że nie dałbyś rady zrobić jednego pełnego okrążenia toru w bolidzie F1 tak jak zresztą większość przeciętnych kierowców.Zobacz sobie jak męczył się Hammond w bolidzie Renault w jednym ze starszych odcinków Top Gear.
No i dooglądaj jak Clarkson tłumaczył na czym polega problem z wchodzeniem bolidem w zakręty ze zbyt MAŁĄ prędkością którą natomiast twój mózg uznaje za w chuj za dużą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów