📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
tytułu najgorszej drużyny w Polsce nie obroni także.... po 23 porażkach z rzędu zespół zremisował 2:2 padłem ahahhahahaha
filmik i inicjatywa autora dobra tak, że cipsko lizać
filmik i inicjatywa autora dobra tak, że cipsko lizać
Kurwa ludzie z pasja opłacając prawie wszystko ze swoich pieniędzy, ale zawsze się znajdzie jakiś pedał co ich hejtuje ..Pozdrowienia dla krypto pedałów..
Nie zapowiada się, a śmieszne !
dobre dawaj więcej
Jak dałem piwko za pierwszy odcinek, tak i dam za drugi!
To jest to czego brakuje sadolowi
Prawdziwego śmiesznego filmu.
Kwitesencja polskiej piłki. Nie spinać się tu.
PIWO!
Prawdziwego śmiesznego filmu.
Kwitesencja polskiej piłki. Nie spinać się tu.
PIWO!
Okręgówka ma swój klimat w chuj.
Trzeba przyznać - zrobione z polotem i pomysłem - teraz tylko tak trzymać
To jest zajebiste! Czuć klimat 8 ligi,prawie jakbym tam był
kwasix gburze to nie jest hejt po pierwsze, a po drugie chlopaki dzięki autorowi już są bardziej znani niż wszystkie Polskie ligi no może z wyjątkiem ekstraklasy i 1ligi.
Filmik przechuj, czekam na kolejne wydanie magazynu
Filmik przechuj, czekam na kolejne wydanie magazynu
już się nie mogę doczekać 3 części chociaż przy pierwszej trochę bardziej się uśmiałem
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Świetny cykl, koleś ma bardzo dobry kanał i teraz nowy pomysł na zajebisty cykl. I bynajmniej nie czuć żadnego "hejtu" czy wywyższania się nad chłopakami grającymi w niższych ligach, a co najwyżej pokazanie tego wszystkiego z humorem i przymrużeniem oka. Ja czekam na więcej
Typek ma naprawde wyjeb*ny kanał na yt ale i tak jakies gowna jak abstrachuje itp beda mieli wiecej widzow...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów