📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
kamilgtnt napisał/a:
dlaczego wybrałeś harda?
nie zastanawiałem się nad tym, ale fakt - nie ma tutaj nagości i mogło pójść na poczekalnię.
pebbl9 napisał/a:
przyjdzie 12 murzynów i pójdzie jakiś bukkake...
Rozumiem że masz taką fantazję, ale nie musisz tego publicznie ogłaszać.
Fajna dupka
i zaczął bić brawo...
-kochanie gdzie jesteś? zaraz dam ci klapsa!
i zaczął bić brawo...
Kazek2000 - liczać po liczbie przy nicku że masz dopiero 14 lat wybaczam ci bycie chujowo niesmiesznym.
Zacna dupcia
i co zadna pani nie podziekuje?
A dziękuję bardzo.
Dziękować powinni też Sadole, bo w ten zacny dzień jestem na hardzie i jeszcze nie widziałam ani jednego pedalskiego kutacha
Jeszcze bym proponował zapchać jej jamę ustną własnym prąciem, żeby tak sztucznie nie jęczała i pierdoliła " oł maj gad ".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów