📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
az zglodnialem jak zobaczylem tego mega sandwicha ;o
a mnie rozjebał dzieciak, który uciekał przed własnoręcznie złowioną rybą
własnowędnie*
własnowędnie*
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Nie ciesz się. I tak umrzesz
Muzyk, sadystyczny był viral CocaColi jako bonus, sadystycznie przygnębiająco promujący produkt, prezentujący to paskudne ścierwo jako synonim dobra... Fuck coke, get a pepsi.
ludzie,sadistic,zwlaszcza na stronie glownej nie bedzie wrzycal przeciez samych pokrojonych na czesesci ludzi,jak chcecie cos sadystycznego dzial hard zaprasza...
co do filmikow "bonus" byl swietny,jednak w polsce by sie nie sprawdzil w powodow wymienionych przez Bertwiadomo
co do filmikow "bonus" byl swietny,jednak w polsce by sie nie sprawdzil w powodow wymienionych przez Bertwiadomo
dobre w 1 filmiku: "-animal ! - that's chicken nugget"
Bertwiadomo napisał/a:
w usa to od razu pomysleli zeby porozdawac podzielic sie a w polsce to by koles zakrywal klata zeby nikt nie widzial i kitral w spodnie i pod bluze az by sie ruszyc nie mogl
Niekoniecznie. Może po prostu Ty, będąc na ich miejscu, zrobiłbyś dokładnie to o czym wspomniałeś.
Mi dzisiaj (tzn wczoraj) automat na uczelni zrobił podobny prezent. Na wyświetlaczu wisiała kartka z napisem "automat zepsuty - połyka monet", wcisnąłem WYDAJ RESZTĘ i wypadło 5zł
dobra dobra, ale przyjrzyjcie się blackface'owi w 1:54 w drugim filmiku. dziwne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów