📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zebra i dzieciak z ryba na haczyku, babka na końcu wymiata
Takich bonusów w Polsce nie ma;(
Takich bonusów w Polsce nie ma;(
Przyznam ze najbardziej mnie rozśmieszyła radość czarnego kiedy wyciągali kanapkę. Prawie jak KFC ;>
GOWNO..
Hunter dokladnie, cieszyla ryja ostro, i macha rekami, wiwat, wiwat, o wielki automacie!
w usa to od razu pomysleli zeby porozdawac podzielic sie a w polsce to by koles zakrywal klata zeby nikt nie widzial i kitral w spodnie i pod bluze az by sie ruszyc nie mogl
pizza mnie rozwalila
Taki mały prezent a cieszy
Czasem wystarczą kwiaty i pizza ze znajomymi.
Taki mały prezent a cieszy
Jak widać murzynka przystosowana do warunków, bo jako jedyna od razu zareagowała i przywaliła w ryj ; D a biali tylko krzyczą i daliby się zabić ^ ^
noga ze zlewu rządzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów