📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miło się oglądało
Bionicle to jedne z ulubionych zabawek mojego dzieciństwa. Mimo, że miałem tylko niebieskiego i czerwonego, ale i tak wyjebiście było.
zawsze marzyłem o tych największych pudlach w pewexie ale i tak tyle frajdy co miałem z jednego czy dwuch ludzików i samochodu policyjnego
heh najlepsze klocki na świecie, pamiętam miałem takie wielkie wiadro klocków i zawsze mi było mało ;D
i tak od zawsze
Pamiętam jak matka kilka razy dziennie marudziła żebym posprzątał klocki z podłogi. Nikt nigdy mi nie wierzył, że cały czas się nimi bawię i potrzebne są wszystkie naraz No i posprzątało się czasem, a na drugi dzień znowu pół pokoju zajebane klockami
@djoshin
Dokladnie - zawsze chcialem miec te najwieksze, ale jak dostawalem srednie to bylo superowo.
A potem z Ojcem rozne samoloty, czolgi i inne pojazdy budowalismy
Dokladnie - zawsze chcialem miec te najwieksze, ale jak dostawalem srednie to bylo superowo.
A potem z Ojcem rozne samoloty, czolgi i inne pojazdy budowalismy
Drogie to jak chuj było, i w sumie nadal jest. Więc co by się nie dostało nawet te malutkie to była radość. A podstawą ze był jakiś zajebisty chłopek.
Kurwa chyba ze na allegro kupie brelok z lego
Kurwa chyba ze na allegro kupie brelok z lego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów