📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nap Limak napisał/a:
Historia klocków znanych każdemu.
Jedyne klocki jakie znam to takie co wypadają z dupy... to była zabawa.
snik0 napisał/a:
Ciekawa historia...
snik0 napisał/a:
Do momentu, aż przyszła mama i spuściła wodę
Gdyby mnie było stać, to ciągle bym kupował nowe zestawy i je składał...
Wiadro klocków i tworzylem rzeczy o których architekci nie marzyli
Pamiętam jak z ojcem poszedłem do pewexu i kupił mi klocki za 2,5 swojej wypłaty. Kolejka, której teraz na googlach znaleźć się nie da...
Teraz te serie co wypuszczają, nie umywają się do tych co kiedyś były ( za dużo gotowych elementów ) Płacisz grubą kasę ( nie oszukujmy się klocki LEGO są w kij drogie ) za mała ilość klocków a co za tym idzie mniej rzeczy możesz zbudować, ale i tak klocki LEGO rządzą
snik0 napisał/a:
Całe szczęście że mój ojciec kupował mi lego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów