18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
"87 letni kombatant ze Szczecina każdy dzień wojny widzi jak by to było wczoraj. Teraz przychodzi co roku na Wały Chrobrego żeby się cieszyć i upewniać, że to wszystko miało sens. W jego wypowiedzi jest misterium. On odkrywa przed nami to, co większość zapomniała dawno lub nigdy się nie dowiedziała. Patriotyzm to zwykłe ludzkie uczucie."

Wzruszyłem sie przy 4 minucie.

Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
Zgłoś
NieWeszles 2012-11-13, 1:21 1
A najsmutniejsze jest to, że takie idiotyczne pokolenia jp i innych imbecyli za 20,30 lat nawet nie będą wiedzieli o co chodziło..
Zgłoś
Sorg 2012-11-13, 1:59
Aż łza się kręci w oku, mocny materiał. Szkoda, że taki krótki.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Sebolooo 2012-11-13, 2:19
Jestem normalnie w szoku po obejrzeniu. Szacunek dla takich ludzi. 90 % narodu pewnie nie zdaje sobie sprawy co tacy ludzie jak on przeżyli. Przykro patrzeć jak im nasze cudowne państwo dziękuje za to co zrobili dla Polski. Szkoda też że mój dziadek nie dożył tych lat. Bardzo chętnie też bym usłyszał jego historię. Jedyne miejsce gdzie mogę z nim porozmawiać to cmentarz :/ . Ciężko to obejrzeć bez wzruszenia. Pozdrawiam autora filmu i bardzo się ciesze, że mogłem to obejrzeć. Wielki szacunek dla tego Pana i dla takich ludzi jak on. Bez nich prawdopodobnie nie było by nas.
Zgłoś
JRAUS! 2012-11-13, 7:25
uklony i wielki szacunek dla Pana!
Zgłoś
ukcioo 2012-11-13, 8:03
powiedział ze ma 88, a w styczniu 89 ;p a w opisie jest 87-letni

warto poprawic ; ]
Zgłoś
daf098 2012-11-13, 8:40
dziadek sporo przeżył ma o czym opowiadać i szacunek mu się należy. Teraz banda idiotów interpretujących się z nim a obrzucających kamieniami innych Polaków za inne orientacje,religie,poglądy polityczne czy też inne banalne powody, powinni zweryfikować na czym polega miłość do ojczyzny i rodaków.
Zgłoś
Lotharius 2012-11-13, 10:10
I gdzie posty lewaków, że to faszysta ? Właśnie o takich ludziach i wartościach trzeba pamiętać !

Chwała Wielkiej Polsce !
Zgłoś
sidsky 2012-11-13, 10:23
Nawet w tym temacie musisz porzucać kamieniami i racami?

Filmik świetny - przydałoby się zebrać w cały dokument wspomnienia ludzi z różnych części kraju.

Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Zgłoś
d................k 2012-11-13, 11:23 2
sebeks napisał/a:

po prostu łyknąłeś tę historię, zapewne prawdziwą, ale subiektywną

Ty pewnie kończysz na łykaniu spermy tatusia i tego co ci pokażą w w TVNie.

Dzięki takim właśnie ludziom wiemy jak wyglądała wojna i co dzięki ich teraz mamy.
Zgłoś
ojojoj 2012-11-13, 13:37
czyli mozna tez kulturalnie a nie jak te pizdy wiesniaki warszawiaki
Zgłoś
NomadUG 2012-11-13, 16:21
Według mnie wraz z takimi ludźmi ginie Polska...
Zgłoś
jackalski 2012-11-13, 16:26 2
Lotharius napisał/a:

I gdzie posty lewaków, że to faszysta ? Właśnie o takich ludziach i wartościach trzeba pamiętać !

Chwała Wielkiej Polsce !

Widocznie lewaki potrafia rozpoznać faszystę od patrioty...

ojojoj napisał/a:

czyli mozna tez kulturalnie a nie jak te pizdy wiesniaki warszawiaki

Litości... To, że coś się działo w Warszawie, to nie znaczy, że to warszawiacy... To, że są miejscowości, do których nie przyjeżdża nikt poza tubylcami, nie znaczy, że jest tak w całej Polsce. Wyobraź sobie, że sa miejsca gdzie się jeździ nie tylko w sprawach urzędowych, albo na manifestację lub do pracy, ale i na przykład turystycznie...
Zgłoś
Bridgwater88 2012-11-13, 17:11
te kurwy ktore z tym Panem gadali to jakies tepaki. Mogli by troche ton znizyc i nie zwracac sie do niego jak do jakiegos gnojka :/ tepe chuje mogliby w glosie chociaz troche zmieknac a nie...Szacunek dla tego Pana
Zgłoś
jacek44 2012-11-13, 18:43
I wiecie po co On wałczył? Po to, żeby teraz polski rząd, policja, pierdolone zakłamane media mogły PATRIOTĘ nazwać faszystą! Po to, by odzyskać wolność, którą większość bydła się zachłysnęła i źle z niej korzysta! Szkoda mi tego człowieka, szkoda mi, że teraz żyje w takiej rzeczywistości i wśród ludzi o tak chorej mentalności...

Ten człowiek wyraził szczerze, prostymi słowami, to co czuje. Natomiast ten, kto prowadził ten wywiad zadawał dużo głupich, niepotrzebnych pytań... Człowieku - dziwią Cię łzy tego Mężczyzny?! Zastanów się trochę, rusz głową... Gdyby na Twoich oczach umierali ludzie, którzy w jakiś sposób stali Ci się bliscy, nie wspominałbyś tego z uśmiechem na ustach!
Zgłoś
Sledziu_w 2012-11-13, 18:51 1
Za każdym razem, jak oglądam taki materiał to płaczę i jest mi wstyd. Wstyd mi za stada pedałów, lalusiów i gimbozjebów, którzy mają to wszystko w dupie i wyłączają film po pierwszej minucie, bo gada jakiś "stary ciul".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów