18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
"87 letni kombatant ze Szczecina każdy dzień wojny widzi jak by to było wczoraj. Teraz przychodzi co roku na Wały Chrobrego żeby się cieszyć i upewniać, że to wszystko miało sens. W jego wypowiedzi jest misterium. On odkrywa przed nami to, co większość zapomniała dawno lub nigdy się nie dowiedziała. Patriotyzm to zwykłe ludzkie uczucie."

Wzruszyłem sie przy 4 minucie.

Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
Zgłoś
kuba74m 2012-11-13, 19:35
Mimo młodego wieku, żałuje że nie urodziłem się by móc to wszystko przeżyć... Na równi z takimi ludźmi jak ten Pan. Boli mnie gdy patrzę w jakim kierunku zmierza ten kraj. Niedługo nic nie pozostanie prócz pogoni za kasą i nienawiścią do bliźniego-polaka. Bycie w tych czasach Patriotą jest wyśmiewane, mimo to jestem nim z wyboru i nie przestane wierzyć że ludzie w końcu się przebudzą.

Wielkie dzięki za wrzutę.

I tak nie wejdę na ten temat drugi raz więc co najwyżej możesz pocisnąć swojej matce:)
Zgłoś
korreza 2012-11-13, 21:14
Wielki szacun dla Pana, chylę czoła za to, że dzięki takim ludziom jak On mogę dziś żyć w niepodległym państwie.

Nic mnie ostatnio tak bardzo nie wzruszyło, jak ten -niestety- tak krótki filmik.
Zgłoś
David_LFC 2012-11-13, 21:53
o jakiej ksiazce ten czlowiek mowil ?
Zgłoś
ssebqq 2012-11-13, 22:30
David_LFC napisał/a:

o jakiej ksiazce ten czlowiek mowil ?

ogólnie o książkach Bogusława Wołoszański - prowadzał program Sensację XX Wieku

Pierwsze zasłużone Piwko dla tego Bohatera i dzięki m1ch43lord za tą wstawkę
Polecam zainteresowanym muzyką w tle, wszystkie pieśni Przemysława Gintrowskiego, Jacka Kaczmarskiego i innych Bardów naszej Polski.
Zgłoś
vieri22666 2012-11-14, 19:52
Jak ogladam rozne reportaze , czytam artykuly, zaluje ze nie sluchalem dziadka poki zyl. mialem 16 lat, dziadek 85 jak umarl, zawsze jak bylem u niego opowiadal o wojnie jak szli niemcy, ruskie, co sie dzialo po represje itd. ja to mialem gdzies, dzisiaj chetnie bym posluchal... To byl caly filmik czy jest jakis ciag dalszy?

Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...
Zgłoś
kosmatyjełop 2012-11-15, 1:47
Na początku widać nazwę vlogera "Miasto w komie". Tak od siebie dodam, że vlog mozna ogladać też w poziom2.0 na dwójce
PS. Komentarz zawiera lokowanie produktu

Słyszysz ból dupy urażonego gimbusa
Zgłoś
bartek000 2012-12-19, 22:27
Przypomniało mi się o tym kombatancie po ponad 5 tygodniach i bede do niego wracał.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów