📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mięśnie brzucha i pleców to chyba jedne z najwolniej tracących swoją siłę, jak za młodu wytrenujesz to będziesz mieć do śmierci.
W jego wieku to proszenie się o wylew.
Wow! I kleks w gaciach
niezły dziadek poderwał 4 razy więcej od 4 razy młodszych sadoli
Nad głową by uniósł, a nie.
Kurwa my mamy Wrzesień, oni Septemba, my kilometry na godzinę jak cywilizowani a tamci mile, my mamy kilogramy a tamci jakieś pałndsy. Kurwa jak ja nie lubię hamburgerów....
AyCaramba napisał/a:
W jego wieku to proszenie się o wylew.
To nie jest tak, że skończył 89 lat i nagle zaczął podnosić 100, potem 140 i 180 kg. Mógł do tego dochodzić nawet kilkadziesiąt lat, tkanka chrzęstna, ścięgna, ścianki żył, tętnic itp są "przyzwyczajone" do tego rodzaju wysiłku. Wylewu dostaniesz prędzej wstając z kanapy po wieloletnim wieloletnich sesjach oglądania ulubionego TVP Info z dzienną średnią kroków 800.
To raczej 180 lbs (funtów) czyli jakieś 81,6 kg. Przecież widać jak to się majta w powietrzu! 180 kg to razem z dziadkiem, ale i tak szacun dla seniora!
serenity napisał/a:
To raczej 180 lbs (funtów) czyli jakieś 81,6 kg. Przecież widać jak to się majta w powietrzu! 180 kg to razem z dziadkiem, ale i tak szacun dla seniora!
widać, że nigdy nie byłeś na siłowni kretynie
to jest dokładnie 180kg (405 funtów)
luka91 napisał/a:
Ty jesteś kretynem bo gość ewidentnie mówi hundred and fourty seven pounds czyli trochę ponad 73kg
luka91 napisał/a:
Dobra sorki podawał wagę dziadka
RobDeMay napisał/a:
Ty jesteś kretynem bo gość ewidentnie mówi hundred and fourty seven pounds czyli trochę ponad 73kg
Dobra sorki podawał wagę dziadka
Jesteś trolem czy idiotą? Czy może dla ciebie 180 kg na martwy to tak niewiarygodny wynik, że zaraz zrobisz film na YT w którym będziesz pierdolił o manipulacjach dziadka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów