podobno spędził ktoś 1500godzin przy tym. animacja oparta tylko i wyłącznie na klockach(lego chyba)
podobno spędził ktoś 1500godzin przy tym. animacja oparta tylko i wyłącznie na klockach(lego chyba)
a dopóki nie zrobisz czegoś takiego Ty i nam nie pokażesz , jesteś dla mnie kolejnym internetowym napinaczem.
co jest zajebistego? upór faceta by to zrobić oraz wykonanie(płynne itd)
a dopóki nie zrobisz czegoś takiego Ty i nam nie pokażesz , jesteś dla mnie kolejnym internetowym napinaczem.
Popieram Saia. Osiągnięciem jest zrobić tak płynną i długą animacje. Pogratulowac twórcy. ;D
Zakładam, że masz 12 lat i wychowałeś się tylko na gierkach komputerowych ; d Pewno pegasusa czy nesa w ręce nigdy nie miałeś ;< Nie i nie obchodzi mnie twój wiek profiliwy.
A ja zakładam że Twój wiek jest jeszcze bardziej przesadzony , ponieważ o gustach się nie dyskutuje a na pewno nie obraża , jeśli ktoś ma inny gust .
Ponieważ o gustach się nie dyskutuje a na pewno nie obraża , jeśli ktoś ma inny gust .
o jakich gustach? bo nic nie mówiłeś o gustach tylko od razu postawiłeś filmik na odstrzał że "nie wiesz co jest w tym takiego zajebistego". W tej wypowiedzi(w cudzysłowie) nie mówiłeś nic o tym czy Ci się podoba czy nie tylko , stwierdziłeś że zawartość filmiku jest głupia.
Zero argumentów , zero pomyślunku , myślę że dlatego stwierdzono że myślisz na poziomie 12latka.
Pozdrawiam.
o jakich gustach? bo nic nie mówiłeś o gustach tylko od razu postawiłeś filmik na odstrzał że "nie wiesz co jest w tym takiego zajebistego". W tej wypowiedzi(w cudzysłowie) nie mówiłeś nic o tym czy Ci się podoba czy nie tylko , stwierdziłeś że zawartość filmiku jest głupia.
Zero argumentów , zero pomyślunku , myślę że dlatego stwierdzono że myślisz na poziomie 12latka.
Pozdrawiam.
Nie głupia tylko nieciekawa , czytanie ze zrozumieniem się kłania .
Nie głupia tylko nieciekawa , czytanie ze zrozumieniem się kłania .
no ciekawe , ale masz rację , czytanie ze zrozumieniem się kłania. Zacytuj mi pierw gdzie TY napisałeś że jest głupie/nieciekawe a potem przeczytaj jeszcze raz co pisałem wcześniej.
Nie cytowałem ciebie tylko pisałem co wynika z tego co napisałeś. Tak Ozzmosissie , czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów