Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to kurwa jest? puchar szamana wioski?
Brazylijska liga regionalna xD Kolesie potrzebowali 11 goli do awansu- 2 już mieli i nagle w 9 minut strzelili następne 9 xD Wcale nie czuć korupcji...
Piłkarze Viany w ostatniej kolejce rozgrywek drugiej ligi stanu Maranhao toczyli korespondencyjny pojedynek z Motorcycle Club o awans do wyższej klasy rozgrywkowej. Ich rywale zakończyli swój mecz nieco wcześniej - wygrali 5:1.
Gdy drużyna Viany dowiedziała się o zwycięstwie rywali do końca meczu z Chapadinhą pozostawało 10 minut. By wyprzedzić Motorcycle Club Viana potrzebowała zdobyć w tym czasie 9 goli. I co? I udało się.
O tym, że mecz był ustawiony, chyba nikogo nie trzeba przekonywać. Wystarczy zobaczyć ostatnie minuty.
Motorcycle Club oczywiście czuje się poszkodowany, ale też nie może mieć czystego sumienia. W wygranym 5:1 meczu z Santa Quiterią piłkarze tego zespołu trzy bramki zdobyli z rzutów karnych. Czwartą "jedenastkę" zmarnowali.
Źródło: sport.wp.pl/kat,1726,title,9-goli-w-9-minut-Bezczelny-przekret,wid,116...