Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................a 2014-01-24, 1:39
"tak sie kończy nie znajomość prawa ... stary taty c🤬ju muju"
A tak jednego obrzydliwie bogatego c🤬ja co złupia kase z ciężko pracujących ludzi, wymyśla poj🤬e przepisy służące bogaceniu się tylko wybranym kosztem zwykłych ludzi, złapać go i mu łeb odstrzelić. I wszystkim jemu podobnym. żeby nie bli już powodami wiekszości tragedii rodzinnych i nieszczęść. Problemów typu od 1 do 1. Bo prawo służy, ale służy tym co je ustalają.
Tych co je ustalają w większości przypadków nie dotyczy. Taki kaganiec na hołotę, żeby była posłuszna.

Ogniem i mieczem śmierdzące żydostwo!
Zgłoś
d................t 2014-01-24, 1:49 1
@ rinspeedzazen

Ja p🤬lę, co za bełkot. Nawet po pijaku nie da się tego czytać. Wcześniej próbowałem na trzeźwo, również bez efektów.
Zgłoś
szymoon88 2014-01-24, 1:55
Rzecznik Praw Dziecka wziął poważnie pod wątpliwość autentyczność listu napisanego przez 9-latka i nakazał wszczęcie śledztwa w sprawie podrabiania Jego podpisu przez matkę. By żyło się lepiej. Wszystkim
Zgłoś
Raven97PL 2014-01-24, 1:56
Nawet w przypadku przyjęcia spadku (a nie długu jak ktoś coś wsppmnial) nie mogą ścigać nieletniego. Nie nie jestem prawnikiem ani przemadrzalym polakiem co to wie wszystko na kazdy temat ale sam miałem identyczną sprawe jakieś 2 miesiące temu. 3 pokolenia plus rodzeństwo, w każdym pokoleniu musiało się zrzekac,ale jeśli któreś by tego nie zrobilo to małoletni może zostać obciążony ew. Dlugami dopiero po ukończeniu 18 roku życia.
Zgłoś
Z................h 2014-01-24, 2:25 2
Na młodego idzie spadek, ale z dobrodziejstwem inwentarza - czyli dług wynosi maksymalnie tyle ile spadek "in plus", więc nic nie zapłaci, nic nie zyska. Niepotrzebne cyrki robi on, rodzina i dziennikarzyny. Miłej nocy życzę.
Zgłoś
l................i 2014-01-24, 3:08
to moze dla malolata jakas orkiestre zagramy?
styczniowej pomocy?
Zgłoś
k................1 2014-01-24, 3:21
Co za pierdoły, pedał takie farmazony umieszcza i liczy, że ktoś w głupoty uwierzy. Powinieneś dla TVN robić...
Zgłoś
D................o 2014-01-24, 3:41 1
Co to za pierdoły?

Spadek w Polsce obowiązuje na zasadzie:
- Przyjmujesz np ziemie czy dom + jego zadłużenie jeśli takie jest. Czasami to jest opłacalne, gdy koszt ziemi czy tego domu jest większy niż jego zadłużenie. Czyli liczysz na odsprzedaż z zyskiem.
- Nie przyjmujesz spadku, nie złożenie podpisu jest traktowane jako odrzucenie.

Czyli wg mnie rodzinka chciała być cwana, przejęła co trzeba lepszego po zmarłym. A teraz jeszcze dziecko mieszają w swoje machinacje by wzbudzić litość i ugrać jeszcze więcej.
Zgłoś
Didekc 2014-01-24, 3:42
Trzeba przyznać, że dość ładnie ten list napisał... Na pewno to on był zdesperowany i jego mama nic o tym nie wiedziała.
Zgłoś
sirdevon 2014-01-24, 6:48
Ktoś napisze pierdoły i wy w to wierzycie, tak jak przedmówcy napisali:
małoletni dziedziczy z dobrodziejstwem inwentarza w razie braku oświadczenia woli w terminie 6 miesięcy
art. 1015 k.c. par. 2
Narzekacie, że prawo jest debilne i ludzie są debilami a sami dajecie się zmanipulować, łykacie wszystko jak pelikan.
Chyba łatwo być politykiem w tym kraju skoro społeczeństwo tak we wszystko wierzy
Zgłoś
Jendor 2014-01-24, 8:36
ja się zastanawiam czy małemu jeszcze nie dorzucili do zapłacenia podatek od spadku :]... Ostatnio jeden mój znajomy musiał zapłacić podatek od spadku po zmarłym dziadku , no k🤬* śmiech na sali .
Ale chu* tam i tak większość pójdzie głosować na partie obecnie zasiadające w sejmie z myślą że to coś zmieni. Mądrzy wyjeżdżają a debile i ci co nie mogą zostają. To jak myślicie kogo jest więcej ? Debili czy tych co z przyczyn osobistych nie mogą wyjechać?
Rakol 2014-01-24, 19:06
nie martw się mały. śruba i żukowski już do ciebie jadą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem