Jak osiągnąć taką prędkość bez większego wysiłku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rosyjski turbodynomen
niestety ale po obejrzeniu nadal nie wiem jak to zrobić. Kochany autorze tego tematu wyjaśnij mi.
Pamiętam jak kuzyn mknął tak za ciężarówką, tyle że było lekko z górki, też cisnął ponad 90 km/h (wynik z licznika rowerowego). Chciał ją później wyprzedzić, wyjechał z tunelu i wpadł w niezłe turbulencje.
Efekt: ponad 50 szwów na głowie i poszczególnych częściach ciała.
Za głupotę trzeba płacić
Efekt: ponad 50 szwów na głowie i poszczególnych częściach ciała.
Za głupotę trzeba płacić
spr napisał/a:
wystarczy tylko znaleźć sobie ciężarówkę zmierzającą w naszym kierunku a potem podążać w jej tunelu aerodynamicznym proste.
To nie tunel aerodynamiczny, a cień aerodynamiczny -_-'
@arti4-92 obydwie formy są poprawne ale profesjonaliści (kierowcy rajdowi i wyścigowi) używają wersji tunel aerodynamiczny.
powiem wam że jest jazda przy 90km/h. Jechałem tak raz ale na MTB <hydrauliczne hamulce tarczowe> było to za autobusem lekko z górki , początkowo trudno jest nadgonić do 90 ale potem jakoś idzie , cały czas palce na klamkach i modlić się żeby nie było dziury lub kota na drodze Na kolarzówce łatwiej bo inne są przełożenia i opory toczenia , a z drugiej trudniej wyhamować , ponieważ mniejsza modulacja na hamulcach, mniejsza powierzchnia opony która dotyka asfaltu , no i słabsze klocki , lecz mniejsza masa . Pozdrawiam kolarzy
o kurna nie raz się tak śmigało, ale skończyłem proceder po pogoni za kamazem jak po zakręcie zredukował i puścił prosto w tfarz piękny bukiet spalin, rzygałem jak kot po tym.
z tym ze miałem sposób - jedno oko na lampy tylne (wypatrywać hamowania) a drugie ile sie dało na drogę pod samochodem zeby się w dziursko nie wjebawszy.
z tym ze miałem sposób - jedno oko na lampy tylne (wypatrywać hamowania) a drugie ile sie dało na drogę pod samochodem zeby się w dziursko nie wjebawszy.
Kurwa Uve kolarz Cudowne dziecko dwóch pedałów
To ja jeszcze napiszę: gdyby ciężarówka zahamowała, byłby hard.
Kiedyś (wakacje po 6 klasie chyba) z górki jechałem 72km/h na rowerze z czasów komunii. Dobrze że na wprost, bo jakoś dzień-dwa po tym nie wyrobiłem zakrętu przy 40-50km/h, skosiłem jakiemuś bacy drewniany słupek od ogrodzenia i zaliczyłem piękny lot przez kierownicę. Później miałem sporo problemów zdrowotnych, o których nie chce mi się pisać. Dość powiedzieć, że nie wszystko pamiętałem z tego wypadku.
Kiedyś (wakacje po 6 klasie chyba) z górki jechałem 72km/h na rowerze z czasów komunii. Dobrze że na wprost, bo jakoś dzień-dwa po tym nie wyrobiłem zakrętu przy 40-50km/h, skosiłem jakiemuś bacy drewniany słupek od ogrodzenia i zaliczyłem piękny lot przez kierownicę. Później miałem sporo problemów zdrowotnych, o których nie chce mi się pisać. Dość powiedzieć, że nie wszystko pamiętałem z tego wypadku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów