A nawoływanie do rewolucji i burdelu na ulicach nie ma sensu, ponieważ to tylko i wyłącznie nasza wina jaki mamy rząd - gdyby Polacy korzystali ze swojego prawa do głosu (a nie tak jak teraz, że tylko 41% głosuje) to inaczej by wyglądała nasza polityka. Na dodatek nienawidzisz komunistów, ale to do czego nawołują "prawaki" to przecież typowe działanie komuchów - wszak była już jedna rewolucja. No i pomyśl jak na nas będą patrzeć inne kraje, jak się dowiedzą, że sami uczciwie wybraliśmy władzę, po czym zaczęliśmy powstanie, żeby ją obalić. Niekomputer.
Co do rasy Słowiańskiej to nią jesteśmy (Polacy i Czesi to Słowianie zachodni, Rosjanie i spółka to Słowianie wschodni, a Bałkany to Słowianie południowi). Jest to poprawny zapis. Natomiast rasa aryjska została ukuta na specjalne potrzeby.
A nawoływanie do rewolucji i burdelu na ulicach nie ma sensu, ponieważ to tylko i wyłącznie nasza wina jaki mamy rząd - gdyby Polacy korzystali ze swojego prawa do głosu (a nie tak jak teraz, że tylko 41% głosuje) to inaczej by wyglądała nasza polityka
Skłaniałbym się w stronę propagandy. To co prezentuje dzisiejsza TV, oraz jak widze wartości młodziezy... To po prostu odechciewa mi się wszystkiego. "Nie idę na wybory bo po co?" "Mój głos i tak nic nie zmieni" "Zagłosuje na Kaczora/Tuska bo mój kandydat i tak się nie dostanie" "Przecież w sondażach pisali, ze PO wygrywa!". Zamiast kierować się swoim umysłem - kształcić go poprzez jakiekolwiek zaintereoswania a już szczególnie historią ślepo wierzą w to co nam dają na ekranie, jako niepodważalny argument. "Przecięż w TV tak mówili....". Dzisiaj osiągnięciem wśród niektóych jest wiedza kto napisał "Pana Tadeusza" (Serio!) Nawet ostatnio dla beki pytałem się maturzystów kto napsał ową kniszke. Odpowiedzi? "Kochanowski, Sienkiewicz. Nawet Prus się znalazł"
SztywnyDrąg, Po pierwsze sprawdź sobie kim był Lenin, Stalin i wszyscy ministrowie w rządzie... chociaż sam zdradzę ten sekret - wszyscy oni byli żydami. I to z rozkazu tych żydów nie tylko wywożono Polaków, ale i Rosjan. A ilu Ukraińców zginęło z głodu? Dlatego nie myl pojęć i nie podpinaj pod naszych Braci zbrodnie, których oni nie dokonali i przez które wycierpieli znacznie więcej niż Polska...
Żydami znaczy, że urodzili się w okolicach przyszłego izraela czy jak? Bo wydawało mi się że tych dwóch największych zbrodniarzy, przy których hitler to dziecko z piaskownicy było ateistami.
A to że wywozili tych normalniejszych rosjan którzy mieli odwagę im się sprzeciwić ich nie usprawiedliwia. Bo mam wrażenie, że to właśnie chciałeś zrobić.
Wrzucił bym tu jeszcze szmatę zsrr/rosji umazaną gównem ale mi się nie chce. Mógłby ktoś to za mnie zrobić?
Wrzucił bym tu jeszcze szmatę zsrr/rosji umazaną gównem ale mi się nie chce. Mógłby ktoś to za mnie zrobić?
Za zrównywanie Rosji z Związkiem Radzieckim chuj w dupe. Od Rosji uprzejmie proszę się odwalić.
Za zrównywanie Rosji z Związkiem Radzieckim chuj w dupe. Od Rosji uprzejmie proszę się odwalić.
No tak bo Rosja Putina a Zwiazek Radziecki to dwie zupełnie inne sprawy...
Za parę chwil wybory, więc wykopcie z domu babcię, mamę, tatę i szwagra kładącego tynki i posadzki miksokretem do urny wyborczej w Woli Dzbądzkiej i zapierdolcie ten jebany krzyżyk na liście. Ja głosowałem w wyborach prezydenckich w 2010 roku nawet jak pojechałem nad morze (to były wakacje). Jak? A no kurwa dostałem upoważnienie wydane w moim urzędzie gminy. To jest zasrany obowiązek głosować.
Spójrzcie na Szwajcarię. Tam rządzi demokracja. Nie lewactwo. Nie komuna. Demokracja. Tam wszystko co jest uchwalane to jest uchwalane przez naród. Możesz stanąć przy drodze i poruchać legalnie i bezpiecznie a o ciapatego sąsiada trudno. Pomimo moich liberalnych poglądów Szwajcaria jest dla mnie krajem o doskonale rozwiniętym systemie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów