📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jak zazwyczaj nie lubię zawierać głosu w tak pustych tematach mających z reguły wyznaczony cel: wzbudzenie ostrej dyskusji i konfrontacji tak tym razem nie mogłem się powstrzymać, Panie DUST DEVIL proszę zdaj sobie sprawę że odsetek ludzi w naszym pięknym kraju jest bardzo niezadowolona z istniejącego systemu, wielu z nich w tym i ja to ludzie pracujących po 10-12h na dzień wiec jedyną obroną przed obecnie panującym chaosem jest odpowiednie oddawanie głosu podczas wyborów.
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam
sipa, w pełni zdaję sobie sprawę z sytuacji w naszym kraju i problemów, które dotyczą prawdopodobnie część użytkowników tegoo portalu. Nie przynoszę w tym temacie rozwiązania i nie sądzę, żebym kiedykolwiek na nie wpadł - brak mi do tego wykształcenia polityczno-ekonomicznego.
Jedynym co miał mój temat zaprezentować jest poirytowanie ciągłym, jakże debilnym wrzeszczeniem "kiedy w końcu się obudzimy i wyjdziemy na ulicę?!" dokonowanym głównie przez użytkowników z orłami i pustymi patriotycznymi frazesami w opisach. Jest to najbardziej debilne co można napisać i o czym myśleć - wszak rozróby i "powstania" przynoszą kolosalne straty, negatywnie odbijają się na prestiżu państwa, a na domiar złego obniżają nam ratingi, co swoją drogą przekłada się na mniejsze inwestycje z kapitału zza granicy.
Ukraińcy powstali, bo nie mają innego wyjścia - wszak Janukowicz z każdym rokiem tylko upodlał i niszczył demokrację w tym rozległym kraju (kto był ten wie o czym mówię). W Bośni i Hercegowinie nie od wczoraj mają paskudne problemy gospodarcze, religijne i społeczne.
Natomiast Polska? Owszem, nie jest u nas słodko, ale w odróżnieniu od wymienionych wyżej krajów mamy demokrację "per excellence" i nawet kozojeby przyjeżdżają się u nas jej uczyć. Żadne wolności nie są tłumione i każdy ma równy głos w wyborach. To nas problem, że mamy rząd jaki mamy, bo tylko 41% Polaków chodzi na wybory, a wielu w ogóle nie interesuje się polityką...
Nawoływanie do powstań jest po prostu niedorzeczne i dziecinne co świetnie pokazuje mój obrazek na górze. O głupocie niektórych naszych użytkowników którzy do owych powstań nawołują może świadczyć fakt, że wrzucają treści pseudopatriotyczne w których słyszymy o "rasie aryjskiej" i "uniesionej prawej dłoni" (swoją drogą do tego obrzydliwego salut też mają jakąś słabość). Dają treści które są bardziej lewackie niż moje największe prowokacje i jeszcze się nazywają patriotami i prawicowcami, jednocześnie pisząc, że PIS jest prawicowy
Zamiast nawoływać do zmiany systemu na siłę poprzez zamach stanu powinniśmy krytycznie spojrzeć na siebie i zrozumieć że wszystkie zmiany są na wyciągnięcie ręki, ale trzeba tą rękę wyciągnąć... a nie słuchać i powtarzać kiboli którzy hasełkami "precz z komuną" i wulgaryzmami w stosunku do (jakby nie patrzeć) naszego Premiera "zmieniają" system.
Pozdrawiam!
PS: No ale widzę, że naród jest glupszy niż by się wydawało -_-
sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm
Jedynym co miał mój temat zaprezentować jest poirytowanie ciągłym, jakże debilnym wrzeszczeniem "kiedy w końcu się obudzimy i wyjdziemy na ulicę?!" dokonowanym głównie przez użytkowników z orłami i pustymi patriotycznymi frazesami w opisach. Jest to najbardziej debilne co można napisać i o czym myśleć - wszak rozróby i "powstania" przynoszą kolosalne straty, negatywnie odbijają się na prestiżu państwa, a na domiar złego obniżają nam ratingi, co swoją drogą przekłada się na mniejsze inwestycje z kapitału zza granicy.
Ukraińcy powstali, bo nie mają innego wyjścia - wszak Janukowicz z każdym rokiem tylko upodlał i niszczył demokrację w tym rozległym kraju (kto był ten wie o czym mówię). W Bośni i Hercegowinie nie od wczoraj mają paskudne problemy gospodarcze, religijne i społeczne.
Natomiast Polska? Owszem, nie jest u nas słodko, ale w odróżnieniu od wymienionych wyżej krajów mamy demokrację "per excellence" i nawet kozojeby przyjeżdżają się u nas jej uczyć. Żadne wolności nie są tłumione i każdy ma równy głos w wyborach. To nas problem, że mamy rząd jaki mamy, bo tylko 41% Polaków chodzi na wybory, a wielu w ogóle nie interesuje się polityką...
Nawoływanie do powstań jest po prostu niedorzeczne i dziecinne co świetnie pokazuje mój obrazek na górze. O głupocie niektórych naszych użytkowników którzy do owych powstań nawołują może świadczyć fakt, że wrzucają treści pseudopatriotyczne w których słyszymy o "rasie aryjskiej" i "uniesionej prawej dłoni" (swoją drogą do tego obrzydliwego salut też mają jakąś słabość). Dają treści które są bardziej lewackie niż moje największe prowokacje i jeszcze się nazywają patriotami i prawicowcami, jednocześnie pisząc, że PIS jest prawicowy
Zamiast nawoływać do zmiany systemu na siłę poprzez zamach stanu powinniśmy krytycznie spojrzeć na siebie i zrozumieć że wszystkie zmiany są na wyciągnięcie ręki, ale trzeba tą rękę wyciągnąć... a nie słuchać i powtarzać kiboli którzy hasełkami "precz z komuną" i wulgaryzmami w stosunku do (jakby nie patrzeć) naszego Premiera "zmieniają" system.
Pozdrawiam!
PS: No ale widzę, że naród jest glupszy niż by się wydawało -_-
sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm
DUST DEVIL napisał/a:
SztywnyDrąg, Po pierwsze sprawdź sobie kim był Lenin, Stalin i wszyscy ministrowie w rządzie... chociaż sam zdradzę ten sekret - wszyscy oni byli żydami. I to z rozkazu tych żydów nie tylko wywożono Polaków, ale i Rosjan. A ilu Ukraińców zginęło z głodu? Dlatego nie myl pojęć i nie podpinaj pod naszych Braci zbrodnie, których oni nie dokonali i przez które wycierpieli znacznie więcej niż Polska...
Co za komunistyczna propaganda... Żydzi byli osobami zasiadającymi we władzach tylko w małym stopniu. Polaków było o wiele więcej, a mówienie że to wszystko co złe to Żydzi jest absurdem. Proporcja różnorodności we władzach była proporcjonalna do różnic w społeczeństwie.
Może i większość to ludzie młodzi, ale nie zapominajmy, że to młodzież przyszłością narodu, ja np. mam 17 lat i jestem za obaleniem rządu. Nie trzeba być chuj wie kim, żeby dostrzec, że jest chujowo. Moi rodzice dlatego zarabiają po 1500, przez tego ryżawego chujka.
Na pohybel
Na pohybel
DUST DEVIL, jako że była to sobota "późny wieczór" byłem po kilku piwkach czytając na trzeźwo twój temat nabiera innego wymiaru, przyznam Ci rację z twierdzeniem że większość tylko siedzi na zadzie i pisze jak to źle mimo sam z chęcią znalazłbym i środki i trochę czasu na wyjazd w celu manifestacji swoich poglądów, boje się być źle zrozumiany i przypisany do zupełnie innych poglądów niż bym zmierzał tak jak to było min. po Marszu Niepodległości. Osobiście strasznie denerwują mnie ludzi krzyczący na prawo i lewo "lewakiem" to bardziej szkodzi idei (zresztą słusznej) liberalnej (oczywiście mowa o liberalizmie gospodarczym, nie jestem zwolennikiem liberalizmu kulturowego) Ludzie po prostu słysząc wielokrotnie to sformułowanie będą czuć niechęć i dalej idąc tym tropem bez zastanowienia wrzucą wszystkich ludzi o tych poglądach, a nawet samą myśl do jednego worka i marnują swój głos wyborczy.Przyznaje racje chociaż nie wszystko popieram piwo leci(tak nie wiem wirtualne piwa nic nie znaczą) i Szkoda że to Sadistic musi być świadkiem takich wypocin jak moje, widocznie nasza polityka wygląda tak groteskowo i śmiesznie jak jakiś absurdalny wypadek bądź masakra, i sam już nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?
Dzięki Kaczyńskiemu zarabialiby 2x więcej co nie? Swoją drogą nieładnie podawać nieprawdziwy wiek.
Wy już sami nie możecie się zdecydować kto was w dupska wali - żydzi, Ruscy czy Tusk. Jebane prawackie ułomy, jak tylko pozdychaja wasi rodzice, będziecie żreć gruz, bo tacy nieudacznicy nie tylko nie zrobią rewolucji, ale nawet na chleb dla siebie nie zarobią. Sadistic.pl, kurwa jego mać, zbieranina frustratów, moznych w internecie zza ekranu monitora. Jak mnie bawi to wasze szczekanie. Nawet nie zauważyliście zajęci walka z pedalstwem, że premier zrobił fiku-miku z pieniędzmi na kontach emerytalnych waszych rodziców. Będziecie nędzarzami szybciej niż się spodziewacie. Głosujcie na krula kurwina, do wyborów tylko półtora roku, a jego wizja dobrobytu jakże kusząca.
cbt57 To o Kaczyńskim to do mnie?, na pewno nie jestem elektoratem Pisu czy Po, Co do całej zadymy z ofe doskonale zdaje sobie sprawę z całego zamieszania, o ile w ogóle zwykły szary fizol może sobie zdawać sprawę o co chodzi. Co do "Kurwina" nie obiecuje dobrobytu tylko chęć zmiany sposobu prowadzenia polityki z szamba w 4 lata nie zrobisz dobrobytu nie jest to może idealna opcja polityczna jakkolwiek dla mnie człowieka skromnie pracującego po 10-12h dziennie jak na wymiar zachęcająca, No tych co na socjalu jada to ona zachęcać nie może. Jeżeli nie zmieni się myślenie to nigdy się nic nie zmieni i w tym się z godzę z konował'em
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Skąd ja wiedziałem że to dust debil?
kutafon napisał/a:
A ja myślę że często to ludzie zapracowani i zajechani przez system. Spierdalaj lewacki trolu.
Nie, użytkownicy Sadistica to obecnie w większości gówniarstwo na utrzymaniu starych, które podobnie jak ty, nie do końca zna pojęcie "lewactwa" i nie do końca wie czego od życia wymagać. Stara stulejo.
@DUST DEBIL zawsze jako pierwszy, gdy sprowokuje, wstawia swoje słynne "ból dupy", ale jak się bliżej przyjrzeć to sam drąży wątek i komentuje każdy wpisik nieprzychylny jemu. Gnoji przejawy Polskości głosi jacy to nie my wielcy przegrani, a gdy ktoś go lewarem i anty Polakiem nazwie to udaje wielkiego oświeconego, że gnoi bo niby kocha . Dust chce widzieć Polskę jako prowincje bolszewików im gorsze mamy o sobie zdanie im mniej wierzymy w nas samych tym bardziej jego morda się cieszy. Socjaliści, bolszewicy, lewacy i wszyscy inni czerwoni gardzą ludzką determinacją i zdolnością samostanowienia, bo takich ludzi nie da się wykorzystać. W prawicy jest bydło i dzieciarnia prawda ale to bydło przynajmniej ma dumę a młodzi chodź nierozgarnięci to do czegoś dążą.
Dymekx, jakoś chujowo się przyglądasz, bo komentuję tylko to co ma potencjał A gnoję i atakuję to "prawicowe bydło" o którym piszesz, bo mieć dumę to jedno, ale nawoływanie do rewolucji, machanie prawą ręką i mówienie o aryjskich rasach to nie patriotyzm tylko idiotyzm i będę to atakować gdzie tylko się da
Młodzi do czegoś dążą?! Przecież to są takie same gówniarze jak ten wrzucony wyżej - proszę zobaczyć ile "patryjotuf" wpisało się na FB: facebook.com/1.03.2014RazemDamyRade?fref=ts - nie no rewolucja pełną gębą, a młodzi aż się palą do walki
A co do mojej "nienawiści do Polski" to wrzucę takie oto zdjątko co u mnie wisi w pokoju (nowszego nie chce mi się robić)
Młodzi do czegoś dążą?! Przecież to są takie same gówniarze jak ten wrzucony wyżej - proszę zobaczyć ile "patryjotuf" wpisało się na FB: facebook.com/1.03.2014RazemDamyRade?fref=ts - nie no rewolucja pełną gębą, a młodzi aż się palą do walki
A co do mojej "nienawiści do Polski" to wrzucę takie oto zdjątko co u mnie wisi w pokoju (nowszego nie chce mi się robić)
Słusznie gardzisz faszyzmem ale odrazą cie nie napawa czerwona gwiazda, sierp i młot oraz nasz orzeł obdarty z korony. A to przecież symbole tych twoich "żydów", bolszewicy i ci co walczyli pod tym znakiem to również żydzi czy kosmici? Propagujesz to co przynieśli zbrodniarze tak jak ci "rzymianie" z ONR. Kiedy Polska odzyskała wolność po 123 latach nie widzisz w tym nic dobrego tylko już doszukujesz się naszej małości i gnojstwa, które tam niewątpliwie było. Gardzisz staraniami powstań w wielu naszych klęskach widzisz jedynie naszą małość nie widząc determinacji. Czy puste słowa obalenia tego rządu nic w sobie nie mają? Czy grzechem jest nawoływanie do walki za swoją sprawę? I na koniec nie mów o tych odrażających gestach gdy masz coś równie odrażającego pod swoimi wpisami. Nie mów o tej gównianej selekcji aryjczyk i nie, skoro sam identyfikujesz nas jako jedna rasa słowiańska. Sierp i młot czerwona gwiazda przyniosły nam tylko niewolę i śmierć ludzi nauki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów