📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
grzechu5444 napisał/a:
nie nawidzisz
Co to znaczy "nawidzieć"?
Ach ta ciężka praca na sadolu. Trza kolejną kozę wrzucić na główną...
Zajechani przez system? Rodzice kieszonkowe zmniejszyli?
Eh ile bym dal zeby tych pseudo patriotow i reszte syfu zwanego RN wyslac do obozu pracy, moze by posmakowali troche ciezkiej pracy a nie panstwa narodowo socjalistyczna
A propo nawoływania do rewolucji. Wychodzimy na ulicę, rozpierdalamy wszystko dookoła, rząd, budynki rządowe, kościoły, synagogi, meczety, buki... I co dalej? Czy oprócz rozpierdolenia kraju cos innego osiągniemy? Musimy mieć wodza, jak Ukraina, która ma Kliczkę, który przynajmniej reprezentuje walczących i prowadzi negocjacje z rządzącymi. Rozpierdolimy kraj i co wtedy? Pieniądze z ZUSu wrócą do OFE? Cofnięty zostanie podatek dla Lasów Państwowych czy KGHM? Warszawiacy mieli niedawno okazję zrobić pokojową rewolucję, w postaci odwołania obecnie im panującej Pani prezydent. I jaki był tego skutek? Zaledwie co czwarty poszedł zagłosować, frekwencja była zbyt niska i chuj bombki strzelił i cały wysiłek oraz cała kasa przeznaczona na referendum poszła się jebać. Już widzę tę rewolucję w Polsce... skoro ludziom nie chce się nawet pójść zagłosować, to ja już widzę jak będzie się chciało wyjść na ulicę i robić rewolucję. Będziemy dalej marudzić przed kompem i zapierdalać do upadłego, żeby mieć za co przeżyć do pierwszego. Taka jest przyszłość Polaków-niewolników.
Tą czerwoną spierdolinę z leninem w avatarze i z orłem bez korony w podpisie powinno się zbanować raz na zawsze a wy jej jeszcze piwa dajecie?
Tak BTW skoro już przy komuchach jesteśmy: ruscy to żadni kurwa "bracia słowianie"!! Nie zapominajcie ilu Polaków wywieźli na syberię jeszcze za czasów zaborów, nie zapominajcie ilu polaków zginęło z ich rąk podczas II WŚ, w Katyniu, Charkowie... i po trzecie nie zapominajcie o prawie półwieczu okupacji począwszy od 1945.
Tak BTW skoro już przy komuchach jesteśmy: ruscy to żadni kurwa "bracia słowianie"!! Nie zapominajcie ilu Polaków wywieźli na syberię jeszcze za czasów zaborów, nie zapominajcie ilu polaków zginęło z ich rąk podczas II WŚ, w Katyniu, Charkowie... i po trzecie nie zapominajcie o prawie półwieczu okupacji począwszy od 1945.
Przez takich wszystkie wzniosłe formy ostatków ducha patriotycznego chociażby sprzed ekranu komputera (czy nawet niech to będzie po prostu walka o swoje, bo zbyt często mylimy to z patriotyzmem) są wyszydzane i tracimy chęci do stawiania oporu. Nie dajmy jakimś jednostkom tak sobą manipulować, miejmy własne rozumy i swoje wizje świata. Chuj mnie obchodzi kim jest Devil, trol nie trol, ignorujcie. To będzie najmądrzejsza decyzja. W telewizji też krzyczy się na wiele tematów, które gówno wnoszą. Nie powielajmy schematów i walczmy z niesprawiedliwością tak, jak nam dyktuje rozsądek.
Tera widac jak gleboko mamy niedojebane spoleczenstwo. Zabawnie bd ogladac jak europolicja napierdala debili za ich glupote. Polscy psiarze bd mogli sie buntowac. Braki z historii wychodza na jaw i kolejni kretyni nie umieja wyciagnanc wnioskow z zjebanych powstan c:
SztywnyDrąg, Po pierwsze sprawdź sobie kim był Lenin, Stalin i wszyscy ministrowie w rządzie... chociaż sam zdradzę ten sekret - wszyscy oni byli żydami. I to z rozkazu tych żydów nie tylko wywożono Polaków, ale i Rosjan. A ilu Ukraińców zginęło z głodu? Dlatego nie myl pojęć i nie podpinaj pod naszych Braci zbrodnie, których oni nie dokonali i przez które wycierpieli znacznie więcej niż Polska...
Hah DUST DEVIL masz ode mnie piwko. Już od dawna przeglądam Sadistica przejeżdżając po tych wielce patriotycznych i nacjonalistycznych komentarzach. We łbach Wam się drogie dzieci poprzewracało. Zapierdalać do szkoły i uczyć się a do tych, co są na studiach i pierdolą te nacjonalistyczne pierdoły: trzeba było się kurwa uczyć a nie kisicie ogóra na uczelni na logistyce/ europeistyce/ resocjalizacji/ IKF/ AWF/ ASP/ dziennikarstwie i tak dalej.
Ja nie narzekam- sam zapracowałem sobie na swój wikt używając głowy. Pierw chcecie przedłużać sobie pierdoloną młodość chujowymi studiami, żeby tylko tatuś i mamusia byli dumni ze "studenta" a potem na komputerze z pieniążków rodziców piszecie jaki to ten rząd nie jest zły.
Nie mówię, że jest dobry ale na litość Boską- ile można pierdolić w kółko na ten sam temat zza ekranu komputera i masturbować się do występów oszołoma Mikke.
Czytając niektóre komentarze nie mogłem wyjść z podziwu jak można być tak tępy na starość albo jak można papugować kolegów dla bycia fajnym w internecie. Na przykład komentarz pod artykułem o samochodach używanych pisany przez redaktora z czasopisma Motor. Ktoś autora artykułu nazwał lewakiem. No ja pierdolę zanim nazwiesz kogoś lewakiem zapierdalaj do biblioteki i poczytaj trochę.
Ci co piszą te jebane farmazony powinni już dawno spierdalać stąd w popłochu na Kwejka.
Nie- nie jestem lewakiem i nie głosowałem ani na Palikota, ani na SLD. Uważam, że brakuje w tej chwili odpowiedniej partii w Polsce ale jest to dla mnie zasrany obowiązek iść na wybory i wybieram mniejsze zło.
Pozdrowienia od inżyniera
Ja nie narzekam- sam zapracowałem sobie na swój wikt używając głowy. Pierw chcecie przedłużać sobie pierdoloną młodość chujowymi studiami, żeby tylko tatuś i mamusia byli dumni ze "studenta" a potem na komputerze z pieniążków rodziców piszecie jaki to ten rząd nie jest zły.
Nie mówię, że jest dobry ale na litość Boską- ile można pierdolić w kółko na ten sam temat zza ekranu komputera i masturbować się do występów oszołoma Mikke.
Czytając niektóre komentarze nie mogłem wyjść z podziwu jak można być tak tępy na starość albo jak można papugować kolegów dla bycia fajnym w internecie. Na przykład komentarz pod artykułem o samochodach używanych pisany przez redaktora z czasopisma Motor. Ktoś autora artykułu nazwał lewakiem. No ja pierdolę zanim nazwiesz kogoś lewakiem zapierdalaj do biblioteki i poczytaj trochę.
Ci co piszą te jebane farmazony powinni już dawno spierdalać stąd w popłochu na Kwejka.
Nie- nie jestem lewakiem i nie głosowałem ani na Palikota, ani na SLD. Uważam, że brakuje w tej chwili odpowiedniej partii w Polsce ale jest to dla mnie zasrany obowiązek iść na wybory i wybieram mniejsze zło.
Pozdrowienia od inżyniera
Jakby nie patrzeć, to oni(młodzi) będą płacić za błędy tuska i jego oświeconego elektoratu.
DUST DEVIL napisał/a:
Kurwa nie dość że komuch i trol to jeszcze antysemitaSztywnyDrąg, Po pierwsze sprawdź sobie kim był Lenin, Stalin i wszyscy ministrowie w rządzie... chociaż sam zdradzę ten sekret - wszyscy oni byli żydami. I to z rozkazu tych żydów nie tylko wywożono Polaków, ale i Rosjan. A ilu Ukraińców zginęło z głodu? Dlatego nie myl pojęć i nie podpinaj pod naszych Braci zbrodnie, których oni nie dokonali i przez które wycierpieli znacznie więcej niż Polska...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów