📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
DUST DEVIL, nawet nie wiesz jak wielkie masz u mnie piwo
Pojebało was
ja pierdole, ale wysyp debili w komentarzach
Czemu na wszystkich obrazki z głupimi dzieciakami w internecie te dzieciaki korzystają z "kanciastych" laptopów, wyglądem przypominających ThinkPady? IBM powinien autorów tych zdjęć pozwać oobrazę/zniesławienie. Dzieci powinny mieć dostęp co najwyżej do gównianych assusów.
Nie czaje jednej rzeczy, dlaczego reagujecie na tego jebanego trola jakim jest spust_devil, przecież to jest ostatnia stąpająca po naszej ziemi kurwa. Idź człowieku wypoleruj sobie medale dziadzia, i wal do skarpety bo żal aby takie geny zostały podane dalej
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Lewactwem i palikociarnią wali na kilomert. Piwo za najlepszy komentarz pod lewackim obrazkiem.
WW tym kraju nigdy nie będzie dla Was lepiej, skoro nawet na głupim forum ludzie nie mogą przestać skakać sobie do gardeł, bo ktoś śmie mieć inne poglądy
@plagiat
Mi na przykład jest lepiej, dużo lepiej, inż za rządów PiS. A dzięki obniżonym stopom procentowym łatwiej z hipoteką, a mam 3. Dzięki dotacjom z UE założyłem firmę, a z zarobionych pieniędzy żona ma stację benzynową na franchisingu Nie mówię, że jest najlepiej, ale nie jest źle
@plagiat
Mi na przykład jest lepiej, dużo lepiej, inż za rządów PiS. A dzięki obniżonym stopom procentowym łatwiej z hipoteką, a mam 3. Dzięki dotacjom z UE założyłem firmę, a z zarobionych pieniędzy żona ma stację benzynową na franchisingu Nie mówię, że jest najlepiej, ale nie jest źle
hahah kurw no taaa jasne i oni właśnie ten kwiat narodu siedzi na sadidtic pl smiac sie albo raczej płakać wypada
Chwała Wielkiej Katolickiej Polscee
Po czym wrzucasz piosenke honoru, ktorego wokalista poddal sie apostazji i byl poganinem...smieszne, zreszta chyba za bardzo sie wczuwasz, wyluzuj bo Ci zylka peknie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów