📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to w specjalistycznej koszulce która niektórym chłopom dodaje 100 kg i więcej do wyniku bez niej pewnie wyciska 45 więc szału nie ma
ale to jest sport który się kocha niema z tego pieniędzy ale jest wielka duma
a i za film z wyciskaniem sztangi zawsze i wszędzie piwo
ale to jest sport który się kocha niema z tego pieniędzy ale jest wielka duma
a i za film z wyciskaniem sztangi zawsze i wszędzie piwo
Ten dziadek nie prosi kogoś o ustępieniu miejsca w autobusie, on wyrywa fotel razem z taką osobą i wyrzuca przez okno
a jaka laske sobie wzial? pewnie za swoich czasow miala dupsko jak ta lala
kaktuz napisał/a:
i to w specjalistycznej koszulce która niektórym chłopom dodaje 100 kg i więcej do wyniku bez niej pewnie wyciska 45 więc szału nie ma
zobaczym czy dasz rade z wyra sam wstać w tym wieku...
poszedłbym w zakład, ale i tak pewnie nie dożyjesz
Kiedy tak oglądam ten filmik to nie mogę pozbyć się dziwnego wrażenia, że ten dziadek jest bardziej dumny ze swojej sztucznej szczęki niż z wyników w wyciskaniu.
Dziadek jest prze typem który ma u mnie wielki szacunek. Kiedyś w wieku 19 lat wydarłem 132 ale teraz to nie wiem czy te 85 bym jebnął. Kurwa rozleniwiłem się.
Takich to j na klate przyjmuje
"Dziadzia" po rusku to wujek, nie dziadek. Dziadek to "dzieduszka".
inż.Roman napisał/a:
zobaczym czy dasz rade z wyra sam wstać w tym wieku...
nie no, dla dziadka wielki szacun, lecz gdyby wycisnal ciężar, bez tego kostiumiku, to znalazłbym go, i poprosił o trenowanie mnie w jego sztuce życia.
wy sadole 50 nie wycisniecie, wiec sie nie plujcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów