Zamieszczam caly program bo niestety nie udalo mi sie znalezc jedynie intro. To taki zakazany owoc z mlodosci. Czolowka zawsze wywoluje wspomnienia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
i co kurwa dalej?
un_nem napisał/a:
dosc ciekawe ale piwa nie bedzie za glupi avatar.
Jesli Fallout dla Ciebie glupi to chuj ci w dupi:)
olbi13 napisał/a:
Chase-Cronus
[/video]
od 1:09
[video]
Dziekuje
Czlowiek uczy sie cale zycie
Jak miałem 4-5 lat obejrzałem z kuzynem (miał wetdy z 16lat) odcinek, w którym opisywany był przypadek jak włamywacz wbił do domu i zabił dwójkę dzieci, potem obrabował chatę i zwiał. Przez ten skur*iały odcinek bałem się sam w domu zostawać. Yebany kuzyn nie źle mi wtedy czachę zrył
Kiedyś w 997 do inscenizacji jakiegoś napadu zgłosił sie mężczyzna - fajbusiewicza zaintrygowało, że poprawia wszystko, że nie tak kamieniem (czy czymś takim) walnął , że nie tak powinno stać, nie tak ciało ... i okazało się później, że ten gość uczestniczyl w tym napadzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów