📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@pakicito Ja myślę, że masz wszystkie tomy i filmy Zmierzchu na szafce nocnej i te Twoje ciągłe pisanie o tej książce służy tylko reklamie, żebyś miał z kim pogadać...
@pakicito Ja myślę, że masz wszystkie tomy i filmy Zmierzchu na szafce nocnej i te Twoje ciągłe pisanie o tej książce służy tylko reklamie, żebyś miał z kim pogadać...
szczerze, to tu widziałem śmieszny kawał związany z tą książką i tak mnie rozbawił, że postanowiłem wyzywać hipsterstwo i podobne pedalstwo od czytelników tejże lektury
pakicito napisał/a:
@up
ja myślę, że każdego faceta powinna interesować motoryzacja, jeśli nie to powinien odłożyć "Zmierzch" i wziąć do ręki "Auto Świat"
Jest tylko jedna rzecz, która powinna interesować wszystkich facetów - kobiety. A fakt, że ktoś nie interesuje się akurat motoryzacją nie oznacza, że coś z nim nie tak.
ktoś odwalił kawał dobrej roboty z zawieszeniem.
Miałem okazję przejechać się taką asterką 2.0 GSI 16V 150 km 200nm , moja pierwsza myśl zwykły hatchback dla młodzieży,
lecz szybko zmieniłem zdanie . Auto zapierdala jak szalone , te 150 koni w zupełności wystarczą na taką budę . Z każdego
biegu zbiera się niesamowicie dobrze ,od 150 km/h do 200 km/h nie ma żadnego problemu z przyspieszaniem . Ciężko
zdobyć w dobrym stanie takie auto , większość takich Astr to pognite trupy lub spadaczone wiejskim tuningiem z Norauto .
Jak znajdę jakiś mój filmik z możliwości tego auta oczywiście się pochwalę .
lecz szybko zmieniłem zdanie . Auto zapierdala jak szalone , te 150 koni w zupełności wystarczą na taką budę . Z każdego
biegu zbiera się niesamowicie dobrze ,od 150 km/h do 200 km/h nie ma żadnego problemu z przyspieszaniem . Ciężko
zdobyć w dobrym stanie takie auto , większość takich Astr to pognite trupy lub spadaczone wiejskim tuningiem z Norauto .
Jak znajdę jakiś mój filmik z możliwości tego auta oczywiście się pochwalę .
@up
toż kurwa napisałem, ale znalazłem ten śmieszny dżołk:
-dziś zastałem swego syna podczas aktu homoseksualnego
-czytał "zmierzch"
toż kurwa napisałem, ale znalazłem ten śmieszny dżołk:
-dziś zastałem swego syna podczas aktu homoseksualnego
-czytał "zmierzch"
pakicito napisał/a:
@up
ja myślę, że każdego faceta powinna interesować motoryzacja, jeśli nie to powinien odłożyć "Zmierzch" i wziąć do ręki "Auto Świat"
akurat "auto świat" to kiepski przykłąd
co do filmiku, o gość ma naprawde talent.zawieszenia nie ma, mocy nie, ma talent i odwagę .
wielkie brawa dle tego kierowcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów