📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nic nie popsuł, tylko hałasuje
*sypki drift po blacie*
ja myślę, że każdego faceta powinna interesować motoryzacja, jeśli nie to powinien odłożyć "Zmierzch" i wziąć do ręki "Auto Świat"
ależ ma utwardzone to zawieszenie, jak by po "szynach" jechała...
ciekawe czy kadettem też dał by rade
ciekawe czy kadettem też dał by rade
mnie w sumie rozśmiesza fakt że każdy zakręt pokonuje na trzech kółkach
ale kompresorek świszcze
Pochłopień jest to jeden z lepszych zawodnikow GSMP oczywiscie w swojej klasie bo do potworow nie ma co go porownywac, ale styl jazdy, obrany tor, miejsca dohamowań i wiele innych czynnikow widac ze sa bardzo dobrze przemyslane. Jeszcze jak ktoś chce pooglądać dobrą jazdę to proponuje Grzesińskiego oj tam dużo się dzieje podczas podjazdow
@szymon....
to praktycznie Kadett, tylko nowszy
Astra GSI, bardzo wdzięczne autka, jeździłem, fajne było.
to praktycznie Kadett, tylko nowszy
Astra GSI, bardzo wdzięczne autka, jeździłem, fajne było.
Zawszę kiedy widzę astrę mk1 nachodzi mnie refleksja, jak to jest możliwe, że one nadal jeżdżą?
Fachowo zabezpieczona impreza... Chyba nie oglądają tych filmików z Rosji.
Fachowo zabezpieczona impreza... Chyba nie oglądają tych filmików z Rosji.
Prawie jak moja 1.4 8v w gazie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów