📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Voyton napisał/a:
teraz kazdy jest konfidentem. Dajecie sie robic jak frajerzy. Wszytko lykniecie co wam wkreca.
Polaczki takie już są. Tylko daj mi pretekst (bo tak rząd i tv im każe)to jebane konfidenctwo wychodzi z mlekiem ich starej.
Damian2 napisał/a:
Polaczki takie już są. Tylko daj mi pretekst (bo tak rząd i tv im każe)to j***ne konfidenctwo wychodzi z mlekiem ich starej.
Jak ma kurwa kwarantanne to huj ci do tego. Teraz to jest nas wszystkich sprawa w szczególności jak ma potwierdzone zarażenie. A tego nie wiesz. Więc to nie jest podpierdalanie tylko obowiązek bo takie stare lampucery mają to w dupie.
Mógł ja strollować, że jej pod domem ciągną sieć 5G hahahaha a dodać, tą szkodliwa sieć 5G hahahahahah
Swoją drogą oni maski też powinni używać......
buczkog napisał/a:
Skoro babcia na kwarantannie to powinni spierdalać jak najdalej i dzwonić na Policję. Policja przyjeżdża kolesie pokazują filmik o łamaniu kwarantanny, babcia dostaje 30tys. kary, nie ma jak zapłacić , komornik licytuje dom i gitara.
pokarz mi te tłumy umarłych,pandemia -pic na wodę fotomontaż
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów